English   español  

Navegación por Autor Sáez, G. T.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-oct-2015A Mediterranean diet supplemented with extra virgin olive oil or nuts improves endothelial markers involved in blood pressure control in hypertensive womenStorniolo, C. E.; Casillas, R.; Bulló, M.; Castañer, O.; Ros, E.; Sáez, G. T.; Toledo, E.; Estruch, R.; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Fitó, Montserrat; Martínez González, M. A.; Salas-Salvadó, J.; Mitjavila, M.T.; Moreno, J. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Dietary intake and major food sources of polyphenols in a Spanish population at high cardiovascular risk: The PREDIMED studyTresserra-Rimbau, Anna; Medina-Remón, Alexander; Pérez-Jiménez, J.; Martínez-González, Miguel Ángel; Covas, María Isabel; Corella, Dolores; Salas-Salvadó, Jordi; Gómez-Gracia, Enrique; Lapetra, José; Arós, Fernando; Fiol, Miquel; Ros, Emilio; Serra-Majem, Lluís; Pintó, Xavier; Muñoz, Miguel Ángel; Sáez, G. T.; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Wärnberg, Julia CSIC ORCID; Estruch, Ramón; Lamuela-Raventós, Rosa M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Gazpacho consumption is associated with lower blood pressure and reduced hypertension in a high cardiovascular risk cohort. Cross-sectional study of the PREDIMED trialMedina-Remón, Alexander; Vallverdú-Queralt, A.; Arranz, S.; Ros, Emilio; Martínez-González, Miguel Ángel; Sacanella, Emilio; Covas, María Isabel; Corella, Dolores; Salas-Salvadó, Jordi; Gómez-Gracia, Enrique; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Lapetra, José; García-Valdueza, M.; Arós, Fernando; Sáez, G. T.; Serra-Majem, Lluís; Pintó, Xavier; Vinyoles, Ernest; Lamuela-Raventós, Rosa M.artículo