English
español
Navegación por Autor Roldán-Marín, Eduvigis
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2009 | An exploratory NMR nutri-metabonomic investigation reveals dimethyl sulfone as a dietary biomarker for onion intake | Winning, Hanne; Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Engelsen, Søren B. | artículo |
closedAccess | | 12-may-2010 | An Onion Byproduct Affects Plasma Lipids in Healthy Rats | Roldán-Marín, Eduvigis; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Dragsted, Lars O. | artículo |
closedAccess | | 1-jun-2008 | Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning properties | Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Effects of an onion by-product on bioactivity and safety markers in healthy rats | Roldán-Marín, Eduvigis; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Dragsted, Lars O. | artículo |
closedAccess | | 2012 | Onion bioactive compounds and health effects | Roldán-Marín, Eduvigis; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | may-2009 | Onion high-pressure processing: Flavonol content and antioxidant activity | Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Lloría, Rosana; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |