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Navegación por Autor Robert, Paz

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant activity and kinetics studies of quercetin, epicatechin and naringenin in bulk methyl linoleatePalma, Manuel; Robert, Paz; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
foods-13-00373.pdf.jpg24-ene-2024Bioaccessibility, Intestinal Absorption and Anti-Inflammatory Activity of Curcuminoids Incorporated in Avocado, Sunflower, and Linseed Beeswax OleogelsRamírez-Carrasco, Patricia; Alemán, Ailén CSIC ORCID; González, Estefanía; Gómez-Guillén, M. Carmen; Robert, Paz; Giménez, Begoña CSIC ORCIDartículo
openAccess812.pdf.jpg30-oct-1997Comportamiento de aceites poliinsaturados en la preparación de patatas fritas para consumo inmediato: Formación de nuevos compuestos y comparación de métodos analíticosMasson, Lilia; Robert, Paz; Romero, Nalda; Izaurieta, Macarena; Valenzuela, S.; Ortiz, Jaime; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design of flavonoid microparticles with channel forming properties to improve oxidative stability of sunflower oilMorelo, Guibeth; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Double emulsions as potential fat replacers with gallic acid and quercetin nanoemulsions in the aqueous phasesSilva, Wladimir; Torres-Gatica, María Fernanda; Oyarzun-Ampuero, Felipe; Silva-Weiss, A.; Robert, Paz; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCIDartículo
openAccessdoublestabil.pdf.jpg2019Double emulsions with olive leaves extract as fat replacers in meat systems with high oxidative stabilityRobert, Paz; Zamorano, Marcela; GGonzález, Estefanía; Silva-Weiss, A.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Efecto del solvente en la estabilidad oxidativa de aceite de pescado microencapsuladoEncina, Cristian; Robert, Paz; Vergara, Cristina; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of spray-dried flavonoid microparticles on oxidative stability of methyl linoleate as lipid model systemPalma, Manuel; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; García, Paula; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of spray-drying with organic solvents on the encapsulation, release and stability of fish oilEncina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Vergara, Cristina; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2004Effect of α-tocopherol and α-tocotrienol on the performance of Chilean hazelnut oil (Gevuina avellana Mol) at high temperatureRomero, Nalda; Robert, Paz; Masson, Lilia; Ortiz, Jaime; Pavez, Jacquelinne; Garrido, Carolina; Foster, Mariela; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessFritura.pdf.jpg30-dic-2001Fritura industrial de patatas crisps. Influencia del grado de insaturación de la grasa de fritura sobre la estabilidad oxidativa durante el almacenamientoRobert, Paz; Masson, Lilia; Romero, Nalda; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Izaurieta, Macarena; Ortiz, Jaime; Wittig, Emmaartículo
openAccessPostprint_2021 Food Hydrocolloids-Hydroxypropyl.pdf.jpg2021Hydroxypropyl-inulin as a novel encapsulating agent of fish oil by conventional and water-free spray dryingEncina, Cristian; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Pazartículo
openAccessincorporalayer.pdf.jpg2022Incorporation of hydroxytyrosol alkyl esters of different chain length as antioxidant strategy in walnut oil spray-dried microparticles with a sodium alginate outer layerCáceres, Denisse; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Pazartículo
openAccessspraydry.pdf.jpg2018Influence of solvent and lecithin in microencapsulation of fish oil by spray-dryingEncina, Cristian; Vergara, Cristina; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Robert, Paz; Giménez, Begoña CSIC ORCIDartículo
openAccessSepulveda_Elena.pdf.jpgmar-2010Influence of the genotype on the anthocyanin composition, antioxidant capacity and color of Chilean pomegranate ( Punica granatum L.) juicesSepúlveda, Elena; Sáenz, Carmen; Peña, Álvaro; Robert, Paz; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
openAccessantioxidants-09-01272.pdf.jpg14-dic-2020Influence of the location of ascorbic acid in walnut oil spray-dried microparticles with outer layer on the physical characteristics and oxidative stabilityCáceres, Denisse; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Pazartículo
openAccessInfluence_Morelo_Art2019.pdf.jpg30-oct-2019Influence of the physical state of spray-dried flavonoid-inulin microparticles on oxidative stability of lipid matricesMorelo, Guibeth; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Romero-Hasler, Patricio; Soto-Bustamante, Eduardo; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Microencapsulación de aceite de pescado mediante secado con etanol: efecto de la emulsión sobre estabilidad oxidativa y liberaciónRobert, Paz; Encina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Vergara, Cristinacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Microencapsulation of H. pluvialis oleoresins with different fatty acid composition: Kinetic stability of astaxanthin and alpha-tocopherolBustamante, Andrés; Masson, Lilia; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Del Valle, José Manuel; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Multiple emulsions with olive leaves extract as fat replacers in meat systemsGiménez, Begoña CSIC ORCID; González, E.; Silva-Weiss, A.; Osorio, F.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Robert, Pazpóster de congreso