English   español  

Navegación por Autor Reynoso-Camacho, Rosalía

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 10 a 14 de 14 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessinvivodrop.pdf.jpg2022In vivo evaluation of the cardiometabolic potential of grape pomace: Effect of applying instant controlled pressure dropMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Salgado-Rodríguez, Luis Miguel; Castellanos-Jiménez, Ana Karen; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccessinstamater.pdf.jpg2022Instant controlled pressure drop as a strategy to modify extractable and non-extractable phenolic compounds: A study in different grape pomace materialsMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Castaño-Tostado, Eduardo; Pérez-Ramírez, Iza F.; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccessMARTÍNEZ MEZA 2021_post print.pdf.jpg2021Modification on the polyphenols and dietary fiber content of grape pomace by instant controlled pressure dropMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabeth; Rodríguez-García, Mario E.; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccessMARTÍNEZ_MEZA 2020_postprint.pdf.jpg2020Nonextractable polyphenols: A relevant group with health effectsMartínez‐Meza, Yuridia; Reynoso-Camacho, Rosalía; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessfoods-12-01370.pdf.jpgmar-2023Three varieties of grape pomace, with distinctive extractable: non-extractable polyphenol ratios, differentially reduce obesity and its complications in rats fed a high-fat high-fructose dietMartínez-Meza, Yuridia; Escobar-Ortiz, Alexandro; Buergo-Martínez, F.; Pérez-Ramírez, Iza F.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Salgado-Rodríguez, Luis Miguel; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo