English   español  

Navegación por Autor Reynoso-Camacho, Rosalía

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 14 de 14
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Caracterización completa de polifenoles (extraíbles y no extraíbles) por HPLC-ESI-QTOF MS/MS y MALDI-TOF MS en un complemento alimenticio de uva y granadaPérez-Ramírez, Iza F.; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccesscomparisvivo.pdf.jpg2019Comparison of the bioactive potential of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) calyx and its by-product: Phenolic characterization by UPLC-QTOF MSE and their anti-obesity effect in vivoAmaya-Cruz, Diana; Pérez-Ramírez, Iza F.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Nava, Gerardo M.; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccesscomprehsupplem.pdf.jpg2018Comprehensive characterization of extractable and nonextractable phenolic compounds by high-performance liquid chromatography-electrospray ionization-quadrupole time-of-flight of a grape/pomegranate pomace dietary supplementPérez-Ramírez, Iza F.; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Current knowledge on Roselle polyphenols: Content, profile, and bioaccessibilityMartínez-Meza, Yuridia; Reynoso-Camacho, Rosalía; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Efecto de la descomposición instantánea controlada en el contenido en polifenoles totales extraíbles y no extraíbles en orujo de uva de distintas variedadesMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalíacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Efecto in vivo del orujo de uva cv. Malbec sobre el control de la obesidad y resistencia a la insulinaMartínez-Meza, Yuridia; Reynoso-Camacho, Rosalía; Buergo-Martínez, F.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessefectorujoCV.pdf.jpg2022Efecto in vivo del orujo de uva cv. Malbec sobre el control de la obesidad y resistencia a la insulinaMartínez-Meza, Yuridia; Reynoso-Camacho, Rosalía; Buergo-Martínez, F.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Efectos antiobesogénicos de orujo de uva tratado con DICMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Alonzo-Macías, Maritza; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabeth; Rodríguez-García, Mario E.; Reynoso-Camacho, Rosalíacomunicación de congreso
openAccesseffectobesity.pdf.jpg2019Effects of acute intake of grape/pomegranate pomace dietary supplement on glucose metabolism and oxidative stress in adults with abdominal obesityPérez-Ramírez, Iza F.; Hernández de Diego, Elena CSIC ORCID; Riomoros-Arranz, Marta; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccessinvivodrop.pdf.jpg2022In vivo evaluation of the cardiometabolic potential of grape pomace: Effect of applying instant controlled pressure dropMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Salgado-Rodríguez, Luis Miguel; Castellanos-Jiménez, Ana Karen; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccessinstamater.pdf.jpg2022Instant controlled pressure drop as a strategy to modify extractable and non-extractable phenolic compounds: A study in different grape pomace materialsMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Castaño-Tostado, Eduardo; Pérez-Ramírez, Iza F.; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccessMARTÍNEZ MEZA 2021_post print.pdf.jpg2021Modification on the polyphenols and dietary fiber content of grape pomace by instant controlled pressure dropMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabeth; Rodríguez-García, Mario E.; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccessMARTÍNEZ_MEZA 2020_postprint.pdf.jpg2020Nonextractable polyphenols: A relevant group with health effectsMartínez‐Meza, Yuridia; Reynoso-Camacho, Rosalía; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessfoods-12-01370.pdf.jpgmar-2023Three varieties of grape pomace, with distinctive extractable: non-extractable polyphenol ratios, differentially reduce obesity and its complications in rats fed a high-fat high-fructose dietMartínez-Meza, Yuridia; Escobar-Ortiz, Alexandro; Buergo-Martínez, F.; Pérez-Ramírez, Iza F.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Salgado-Rodríguez, Luis Miguel; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo