English   español  

Navegación por Autor Rández Gil, Francisca

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 17 a 23 de 23 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPrieto-BBALIP-19-223R2.pdf.jpg31-oct-2019Pho85 and PI(4,5)P2 regulate different lipid metabolic pathways in response to coldPrieto, Jose Antonio CSIC; Estruch, Francisco; Córcoles Sáez,Isaac; Del Poeta, Maurizio; Rieger, Robert; Stenze, Irene; Rández Gil, Francisca CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Protein kinase Snf1 is involved in the proper regulation of the unfolded protein response in Saccharomyces cerevisiaeFerrer-Dalmau, Jofre; Rández Gil, Francisca CSIC ORCID; Marquina, Maribel; Prieto Alamán, José Antonio CSIC ORCID; Casamayor, Antonioartículo
openAccessMicrob Cell Fact-2015-Ballester.pdf.jpg23-jun-2015Redox engineering by ectopic expression of glutamate dehydrogenase genes links NADPH availability and NADH oxidation with cold growth in Saccharomyces cerevisiaeBallester Tomás, Lidia CSIC; Rández Gil, Francisca CSIC ORCID; Pérez-Torrado, Roberto CSIC ORCID; Prieto Alamán, José Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessjof-08-00092-v2.pdf.jpg18-ene-2022Slt2 Is Required to Activate ER-Stress-Protective Mechanisms through TORC1 Inhibition and Hexosamine Pathway ActivationSánchez-Adriá, Isabel E.; Sanmartín, Gemma CSIC ORCID; Prieto, Jose Antonio CSIC; Estruch, Francisco; Rández Gil, Francisca CSIC ORCIDartículo
openAccessLWT2023-SanchezAdria.pdf.jpg13-jun-2023Technological and acid stress performance of yeast isolates from industrial sourdoughSánchez-Adriá, Isabel E.; Sanmartín, Gemma CSIC ORCID; Prieto, José Antonio; Estruch, Francisco; Fortis, Estefania; Rández Gil, Francisca CSIC ORCIDartículo
openAccess2183749_B1.pdf.jpg1-ago-2004Utilización de cepas de Torulaspora delbrueckii en la producción de masas dulcesRández Gil, Francisca CSIC ORCID; Prieto Alamán, José Antonio CSIC ORCID; Hernández López, María José CSICpatente
closedAccessmar-2005Validation of a Flour-Free Model Dough System for Throughput Studies of Baker's YeastPanadero, Joaquín; Rández Gil, Francisca CSIC ORCID; Prieto Alamán, José Antonio CSIC ORCIDartículo