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Navegación por Autor Quiles, Amparo
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
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closedAccess | 2006 | Rheology and microstructure of custard model systems with cross-linked waxy maize starch | Vélez Ruiz, Jorge; Hernando, Isabel; González Tomás, Luis; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo | |
openAccess | 3-abr-2017 | Structural changes in biscuits made with cellulose emulsions as fat replacers | Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabel | artículo | |
openAccess | 31-jul-2021 | Use of Oleogels to Replace Margarine in Steamed and Baked Buns | Bascuas, Santiago; Morell, Pere; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabel | artículo |