English   español  

Navegación por Autor Puertas, Belén

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 9 a 15 de 15 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessNature-based_strategies_to_regenerate_the_function.pdf.jpgmar-2024Nature-based strategies to regenerate the functioning and biodiversity of vineyardsOchoa-Hueso, Raúl; Cantos Villar, Emma; Puertas, Belén; Aguiar del Rio, Juan F.; Belda, Ignacio; Delgado-Baquerizo, Manuel CSIC ORCID ; Fernández, Victoria CSIC ORCID; Gallardo, Antonio; García-Morales, José Luis; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzaga Santesteban, Luis; Lazcano, Cristina; Liberal, Isabel M. CSIC; Serrano-Grijalva, Lilia CSIC; Tortosa Muñoz, Germán CSIC ORCID; Casimiro-Soriguer, Ramónartículo
openAccesshorticulturae_phenological_2022.pdf.jpg22-oct-2022Phenological Study of 53 Spanish Minority Grape Varieties to Search for Adaptation of Vitiviniculture to Climate Change ConditionsMuñoz Organero, Gregorio; Espinosa, Francisco E.; Cabello, Félix; Zamorano, José Pablo; Urbanos, Miguel A.; Puertas, Belén; Lara, Miguel; Domingo, Carme; Puig-Pujol, Anna; Valdés, M. Esperanza; Moreno, Daniel; Diaz Losada, Emilia; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID; Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Cibriain, José F.; Raboso, Eva; Fernández Pastor, Martaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensoryRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emmaartículo
openAccessSpectroscopic_n_thermal_characterization_of_virgin_olive_oil.pdf.jpg1-may-2022Spectroscopic and Thermal Characterization of Extra Virgin Olive Oil Adulterated with Edible OilsChávez-Angel, Emigdio CSIC ORCID; Puertas, Belén; Kreuzer, Martin CSIC ORCID; Soliva Fortuny, Robert; Ng, Ryan C. CSIC ORCID; Castro-Álvarez, Alejandro; Sotomayor Torres, C. M. CSIC ORCIDartículo
openAccessSupplementary_Material_Spectroscopic_thermal.pdf.jpg1-may-2022Supplementary material Spectroscopic and thermal characterization of extra virgin olive oil adulterated with edible oilsChávez-Angel, Emigdio CSIC ORCID; Puertas, Belén; Kreuzer, Martin CSIC ORCID; Soliva Fortuny, Robert; Ng, Ryan C. CSIC ORCID; Castro-Álvarez, Alejandro; Sotomayor Torres, C. M. CSIC ORCIDdataset
closedAccess5-jun-2023Use of macroalgae as a biostimulant against fungal diseases in grapevinesCantos Villar, Emma; Zarraonaindia, Iratxe; Díez-Navajas, Ana María; Mena-Petite, Amaia; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Cretazzo, Enrico; Lacuesta, Maite; Puertas, Belén; Pérez-López, Usue; Córdoba-Granados J.J.comunicación de congreso
openAccessplants-12-02638.pdf.jpg13-jul-2023Variation in Susceptibility to Downy Mildew Infection in Spanish Minority Vine VarietiesBoso Alonso, Susana CSIC ORCID; Gago Montaña, Pilar CSIC ORCID; Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Muñoz Organero, Gregorio; Cabello, Félix; Puertas, Belén; Puig-Pujol, Anna; Domingo, Carme; Valdés, M. Esperanza; Moreno, Daniel; Diaz Losada, Emilia; Cibriáin, José Félix; Dañobeitia-Artabe, Oier; Rubio, José Antonio; Martínez-Gascueña, Jesús; Mena-Morales, Adela; Chirivella, Camilo; Usón, Juan José; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCIDartículo