English   español  

Navegación por Autor Periago, María Jesús

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 5 a 11 de 11 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessfoodprocess.pdf.jpg2020Food classification report: The concept ‘ultra-processed’Carretero, Carmen; Clotet, Ramon; Colomer, Yvonne; García de Fernando, Gonzalo; Frías, Juana CSIC ORCID ; González Vaqué, Luis; Mariné, Abel; Martínez López, Antonio CSIC ORCID; Moreno Rojas, Rafael; Periago, María Jesús; Rodrigo Aliaga, Dolores CSIC ORCID; Romero Rodríguez, Mª Ángeles; Salvador, Amparo; Talens, Pauartículo
openAccessFoodFunction2017-Gomez-Gallego.pdf.jpg3-mar-2017Mice exposed to infant formula enriched with polyamines: impact on host transcriptome and microbiomeGómez Gallego, Carlos; García Romo, María; Frías, Rafael; Periago, María Jesús; Ros, Gaspar; Salminen, Seppo; Collado, María Carmen CSIC ORCIDartículo
openAccessREPORT-ON-THE-FRONT-LABELLING-OF-FOOD.pdf.jpg2020On the front labelling of food: nutritional traffic lights, Nutri-Score and othersAndrés, Ana Mª; Arroyo-Izaga, Marta; Calvo, Coral; Cervera, Pilar; Clotet, Ramon; Colomer, Yvonne; Escolástico, Consuelo; Estruch, Ramón; Fregapane, Giuseppe; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gil, Ángel; González Vaqué, Luis; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Mariné, Abel; Martinez de Vitoria, Emilio; Oms, Gemma; Ortega, Mª Carmen; Periago, María Jesús; Romero Rodríguez, Mª Ángeles; Ruiz, Mª Dolores; Serra, Aida; Tur, Josep A.; Vidal, Mª Carmeninforme técnico
openAccessGomez-Mascaraque_Food Hydrocolloids_2017.pdf.jpg20-jun-2017Potential of microencapsulation through emulsion-electrospraying to improve the bioaccesibility of β-caroteneGómez-Mascaraque, Laura G. CSIC ORCID; Perez-Masiá, Rocío; González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Periago, María Jesús; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID artículo
openAccesstempleteeffltnutr.pdf.jpg2021The front labelling of food: Nutritional traffic lights, nutri-score and othersAndrés, Ana Mª; Arroyo-Izaga, Marta; Calvo, Coral; Cervera, Pilar; Clotet, Ramon; Colomer, Yvonne; Escolástico, Consuelo; Estruch, Ramón; Fregapane, Giuseppe; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gil, Ángel; González Vaqué, Luis; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Mariné, Abel; Martinez de Vitoria, Emilio; Oms, Gemma; Ortega, Mª Carmen; Periago, María Jesús; Romero Rodríguez, Mª Ángeles; Ruiz, Mª Dolores; Serra, Aida; Tur, Josep A.; Vidal, Mª Carmenartículo
openAccessfj.202002770RR.pdf.jpg23-jun-2021Timing of chocolate intake affects hunger, substrate oxidation, and microbiota: A randomized controlled trialHernández-González, Teresa; González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Escobar, Carolina; Madrid, Juan Antonio; Periago, María Jesús; Collado, María Carmen CSIC ORCID; Scheer, Frank A.J.L.; Garaulet, Martaartículo
openAccessijms-17-01789.pdf.jpg26-oct-2016Tomato Juice Consumption Modifies the Urinary Peptide Profile in Sprague-Dawley Rats with Induced Hepatic SteatosisMartín-Pozuelo, Gala; González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; González Barberá, Gonzalo CSIC ORCID; Albalat, Amaya; García-Alonso, Francisco Javier; Mullen, William; Mischak, Harald; Periago, María Jesúsartículo