English   español  

Navegación por Autor Pastoriza, Laura

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 74  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessciencia_mexillon.pdf.jpg2010A ciencia do mexillón: ciencias e tecnoloxías mariñas implicadas no cultivo, transformación e comercialización do mexillón (Mytillus galloprovincialis)Ríos, Aida F. CSIC; Figueras Huerta, Antonio CSIC ORCID ; Novoa, Beatriz CSIC ORCID; Gestal, C. CSIC ORCID; Castro, Carmen G. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Babarro, José M. F. CSIC ORCID; Peteiro, Laura G. CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Aranguren, Raquel CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Prego, R. CSIC ORCID ; Álvarez-Salgado, Xosé Antón CSIC ORCID ; Lorenzo, Luisa M. CSIClibro
closedAccess2001A DSC study on the effects of various maltodextrins and sucrose on protein changes in frozen-stored minced blue whiting muscleRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccess1999A method for bacteriocin quantificationLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
openAccesssm45n0021.pdf.jpgmar-1981Ácidos grasos de la almeja babosa Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytilus galloprovincialis Lam.Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccesssm44n0505.pdf.jpgdic-1980Ácidos grasos de la vieira (Pecten maximus)Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccess2007Adhesion and detachment kinetics of several strains of Staphylococcus aureus subsp. aureus under three different experimental conditionsRodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; González, Ángel F. CSIC ORCID; Pazos, I.; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Advances in vacuum and modified atmosphere packaging of shellfishPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSICcapítulo de libro
openAccesssm46n0083.pdf.jpgfeb-1982Aislamiento del 7-cetocolesterol en vieira, Pecten maximus, almeja, Venerupis pullastra, berberecho, Cerastoderma edule y mejillón, Mytilus galloprovincialisPastoriza, Laura CSIC; Rodríguez, B.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Almacenamiento refrigerado de filetes de sardina (Sardina pilchardus) en atmósferas bajas en oxígenoPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Blanco Martín, Teresa CSIC; Gallego, Alberto CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccess2001An empirical model for describing the effects of nitrogen sources on nisin productionLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccess2009Application of nisin and pediocin against resistance and germination of Bacillus spores in sous vide productsLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Torres, B.; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccess2005Application of nisin, CO2 and a permeabilizing agent in the preservation of refrigerated blue whiting (Micromesistius poutassou)López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
openAccessAprovechamiento_residuos_industriales.pdf.jpg1985Aprovechamiento de residuos industriales procedentes de fábricas de conservas de pescado para la obtención de proteínaPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccessCabezas_tunidos.pdf.jpg1986Cabezas y vísceras de túnidos: Su aprovechamiento para alimentación animalSampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccess1995Changes in lipids of whole and minced rayfish (Raja clavata) muscle during frozen storageFernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessChemical_composition_muscle.pdf.jpg1992Chemical composition of the muscle tissue of ray (Raja radiata) from TerranovaPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessCoresterol_acidos_grasos.pdf.jpg1981Colesterol y ácidos grasos insaturados en moluscosGallardo, José Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; González Fernández, Pilar CSICartículo
closedAccess2002Combined effects of modified atmosphere packaging and lauric acid on the stability of pre-cooked fish products during refrigerated storagePastoriza, Laura CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
closedAccess2009Comparison among the effectiveness of ozone, nisin and benzalkonium chloride for the elimination of planktonic cells and biofilms of Staphylococcus aureus CECT4459 on polypropyleneLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Crespo, M. D. CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
openAccessLopez_Benito_et_al_1976.pdf.jpg1976Concentrado de proteína de jurel (Trachurus trachurus, L). Propiedades funcionales y utilización industrialLópez-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSICinforme técnico