English   español  

Navegación por Autor Pastoriza, Laura

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 74 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2229933_a1.pdf.jpg16-abr-2005Conservación por atmósferas modificadas de moluscos bivalvos vivos en recipiente herméticoPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICpatente
openAccessfulltext.pdf.jpgabr-2003A descriptive model for the kinetics of gas release in different types of pizzasLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessDeterminacion_aminoacidos.pdf.jpg1979Determinación de aminoácidos en productos pesquerosGallardo, José Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccessBases_volatiles.pdf.jpg1979Determinación de bases volátiles en productos pesquerosGallardo, José Manuel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; González Fernández, Pilar CSICartículo
openAccessDifusividad_termica.pdf.jpg1980Difusividad térmica en conservas de túnidosGallardo, José Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccess2000Dose-response relationships. A model for describing interactions, and its application to the combined effect of nisin and lactic acid on Leuconostoc mesenteroidesLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Efecto barrera del material de envasado en pescado graso refrigeradoPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Blanco Martín, Teresa CSIC; Gallego, Alberto CSICpóster de congreso
closedAccess1996Effect of carbon dioxide atmosphere on microbial growth and quality of salmon slicesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccess1996Effect of modified atmosphere packaging on shelf-life of iced fresh hake slicesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessBernárdez_Pastoriza_Mussel_LWT.pdf.jpg2013Effect of oxygen concentration and temperature on the viability of small-sized mussels in hermetic packagesBernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of some additives on the shelf life of whole ray whing muscle during ice storagePastoriza, Laura CSIC; Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccess2001Effect of the addition of maltodextrins and sucrose on the ice-melting onset of minced fish muscleRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Nesvadba, Paulartículo
closedAccess1999Effect of various cryostabilizers on the production and reactivity of formaldehyde in frozen-stored minced blue whiting muscleRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccess2001Effectiveness of CO2 and Nisaplin on increasing shelf-life of fresh pizzaLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
closedAccess2001Effects of aeration and pH gradient on nisin production. A mathematical modelLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effects of mincing and frozen storage on functional properties of ray muscle (Raja clavata)Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessEffects_processing_ice_storage.pdf.jpg1994Effects of processing and ice storage on lipid classes and fatty acids of ray muscle (Raja clavata)Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessElevated_concentrations_O2_mussel.pdf.jpg2004Elevated concentrations of oxygen on the stability of live mussel stored refrigeratedPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessPastas_pescado.pdf.jpg1988Estabilidad de las pastas de pescado congeladasPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessEsteroles_vieira.pdf.jpg1981Esteroles en la vieira Pecten maximus (L.), almeja Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytillus galloprovincialis (Lam.) de la ría de ArosaPastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo