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Navegación por Autor Pérez-Jiménez, María

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022La edad y el género influyen en la liberación del aroma en la cavidad oral durante el consumo de vinoPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccesspersisaromat.pdf.jpg2017Efecto del contenido de etanol en la liberación intraoral inmediata y prolongada de ésteres frutales del vino y en la persistencia aromáticaPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Effect of exposure of the oral cavity to various aromatized wine matrices on salivary parameters. Relationship with the changes in aroma during wine oral processingMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccesseffescaliva.pdf.jpg2019Effect of saliva esterase activity on ester solutions and possible consequences for the in‐mouth ester release during wine intakePérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Rocha, Nuria CSIC ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules-24-03253.pdf.jpg6-sep-2019Effects of ethanol concentration on oral aroma release after wine consumptionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-10-00093-v2.pdf.jpg5-ene-2021Evaluation of the effect of a grape seed tannin extract on wine ester release and perception using in vitro and in vivo instrumental and sensory approachesMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Impacto de los polifenoles en la capacidad de adsorción de moléculas del aroma a la cavidad oral y su relación con la percepción de la intensidad del aroma del vinoPérez-Jiménez, María CSIC ORCIDtesis de maestría
openAccessindividtastin.pdf.jpg2019Individual differences and effect of phenolic compounds in the immediate and prolonged in-mouth aroma release and retronasal aroma intensity during wine tastingPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Influence of Patagonian Lactiplantibacillus plantarum and Oenococcus oeni strains on sensory perception of Pinot Noir wine after malolactic fermentationBrizuela, Natalia S.; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Bravo-Ferrada, Bárbara M.; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Semorile, Liliana; Tymczyszyn, E. Elizabeth; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessInsightasting.pdf.jpg2022Insights on the effect of age and gender on in-mouth volatile release during wine tastingPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess2022Insights on the effect of age and gender on in-mouth volatile release during wine tasting: Appendix A. Supplementary materialPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID dataset
openAccessmolecules-25-01701-v2.pdf.jpg8-abr-2020Interactions among odorants, phenolic compounds, and oral components and their effects on wine aroma volatilityPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess2020Oral persistence of esters is affected by wine matrix compositionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessoralmethod.pdf.jpg2021Oral release behavior of wine aroma compounds by using in-mouth headspace sorptive extraction (HSSE) methodPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessneofobiaconsum.pdf.jpg2022Relación entre la neofobia al vino y el comportamiento del consumidorCriado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Arroyo, T.; Cabellos, Juan Mariano; Palacios, Ainhoa; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID póster de congreso
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Specificity of human salivary esterase by carboxylic esters and its inhibition by wine flavonoidsPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessspecificondition.pdf.jpg2021Specificity of saliva esterases by wine carboxylic esters and inhibition by wine phenolic compounds under simulated oral conditionsPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessunderstacondit.pdf.jpg2020Understanding human salivary esterase activity and its variation under wine consumption conditionPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessunderlikin.pdf.jpg2021Understanding the effect of saliva composition depending on gender and age on wine aroma perception: oral aroma release, dynamics of sensory perception and consumer preference and likingCriado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso