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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Fibra dietaria: actualizando conceptos, fuentes y aplicaciones | Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | presentación |
closedAccess | | 2021 | Fibras dietarias ricas en compuestos bioactivos asociados | Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | sep-2018 | Fruit peels as sources of non-extractable polyphenols or macromolecular antioxidants: Analysis and nutritional implications | Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
openAccess | | 2022 | Germination as green biotechnological process to enhance the nutritional and bioactive profile of oat grains | Jiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Guía didáctica del proyecto de divulgación NutriLecturas | Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2019 | Gut metabolites from in vitro colonic fermentation of the Guava (Psidium guajava L.) fruit indigestible fraction | Sáyago-Ayerdi, Sonia G.; Blancas-Benitez, Francisco J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; González-Aguilar, Gustavo A. | póster de congreso |
closedAccess | | 2022 | Identificación de compuestos fenólicos en extractos e baya de murtilla blanca (Ugni molinae Turcz.) obtenidos mediante líquidos calientes presurizados | Fuentes-Jorquera, Natalia; Mariotti-Celis, María Salomé; Canales-Muñoz, Roberto; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Pérez-Correa, José Ricardo | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Identificación de compuestos fenólicos en extractos e baya de murtilla blanca (Ugni molinae Turcz.) obtenidos mediante líquidos calientes presurizados | Fuentes-Jorquera, Natalia; Mariotti-Celis, María Salomé; Canales-Muñoz, Roberto; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Pérez-Correa, José Ricardo | artículo |
openAccess | | 2022 | Impact of protein content on the antioxidants, anti-inflammatory properties and glycemic index of wheat and wheat bran | Jiménez-Pulido, Iván J.; Daniel, Rico; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
openAccess | | 2018 | In vitro evaluation of the kinetics of the release of phenolic compounds from guava (Psidium guajava L.) fruit | Blancas-Benitez, Francisco J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Montalvo-González, Efigenia; González-Aguilar, Gustavo A.; Sáyago-Ayerdi, Sonia G. | artículo |
openAccess | | 2022 | In vivo evaluation of the cardiometabolic potential of grape pomace: Effect of applying instant controlled pressure drop | Martínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Salgado-Rodríguez, Luis Miguel; Castellanos-Jiménez, Ana Karen; Reynoso-Camacho, Rosalía | artículo |
closedAccess | | 2022 | Indigestible fraction of guava fruit: Phenolic profile, colonic fermentation and effect on HT-29 cells | Blancas-Benitez, Francisco J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Sañudo-Barajas, J. Adriana; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabeth; González-Aguilar, Gustavo A.; Tovar, Juscelino; Sáyago-Ayerdi, Sonia G. | artículo |
openAccess | | 2017 | Influence of omega-3 PUFAs on the metabolism of proanthocyanidins in rats | Molinar-Toribio, E.; Ramos-Romero, Sara CSIC ORCID; Fuguet, Elisabet CSIC; Taltavull, Núria; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Romeu, M.; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Insights on β-glucan as a prebiotic coadjuvant in the treatment of diabetes mellitus: A review | Sivieri, Katia; Mariza de Oliveira, Sonia; Souza Marquez, Audrey de; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Nogueira Diniz, Susana | artículo |
openAccess | | 2022 | Instant controlled pressure drop as a strategy to modify extractable and non-extractable phenolic compounds: A study in different grape pomace materials | Martínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Castaño-Tostado, Eduardo; Pérez-Ramírez, Iza F.; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalía | artículo |
openAccess | | 2021 | Inter-individual variability in insulin response after grape pomace supplementation in subjects at high cardiometabolic risk: Role of microbiota and miRNA | Ramos-Romero, Sara CSIC ORCID; Léniz, Asier; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Amézqueta, Susana; Fernández-Quintela, Alfredo; Hereu, Mercè CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Portillo, María P.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Introduction to the special issue Byproducts from agri-food industry: New strategies for their revalorization | Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Viuda Martos, Manuel | artículo |
openAccess | | 2021 | Labels on bars of solid chocolate and chocolate bar sweets in the Polish market: A nutritional approach and implications for the consumer | Hasan Yusuf, Emel; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Lipidomics to analyze the influence of diets with different EPA:DHA ratios in the progression of Metabolic Syndrome using SHROB rats as a model | Dasilva, Gabriel CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; García-Egido, Manuel; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Giralt, Montse; Nogués, M. R.; Medina, Isabel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Macromolecular antioxidants and dietary fiber in edible seaweeds | Sanz-Pintos, Nerea; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Buschmann, Alejandro H.; Vergara-Salinas, José Rodrigo; Pérez-Correa, José Ricardo; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |