English   español  

Navegación por Autor Pérez-Jiménez, Jara

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 161  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess6-weeks_supplementation .pdf.jpg2018A 6-week supplementation with grape pomace to subjects at cardiometabolic risk ameliorates insulin sensitivity, without affecting other metabolic syndrome markersMartínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Zapatera, Belén CSIC ORCID ; Gallego-Narbón, Angélica CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccesshighfatrats.pdf.jpg2018A high-fat high-sucrose diet affects the long-term metabolic fate of grape proanthocyanidins in ratsMolinar-Toribio, Eunice; Fuguet, Elisabet CSIC; Ramos-Romero, Sara CSIC ORCID; Taltavull, Núria; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Nogués, M. R.; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccessapotenticompo.pdf.jpg2021A potential of banana flower and pseudo-stem as novel ingredients rich in phenolic compoundsRamírez-Bolaños, Sara; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Díaz, Sara CSIC; Robaina, Lidiaartículo
openAccessCurrent Obesity Reports_UPF_Sleep_Text_Table_pre-print.pdf.jpg2023A systematic review of the bidirectional association between consumption of ultra-processed food and sleep parameters among adultsAndreeva, Valentina A.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; St-Onge, Marie-Pierreartículo
closedAccess17-sep-2010Açaí (Euterpe oleraceae) ‘BRS Pará’: A tropical fruit source of antioxidant dietary fiber and high antioxidant capacity oilRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Arranz, Sara CSIC ORCID; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Oliveira, María S. P.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccess2022El acceso abierto (open access): vías de publicación, ventajas e inconvenientesGómez-Sánchez, Alicia; Abadal, Ernest; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDvídeo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Acerola and cashew apple as sources of antioxidants and dietary fibreRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Tabernero, María CSIC; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessGARC�A-D�EZ 2021_pre-print.pdf.jpg2021Acute supplementation with grapes in obese subjects did not affect postprandial metabolism: a randomized, double-blind, crossover clinical trialGarcía-Díez, Esther CSIC ORCID; Cuesta‐Hervás, Marta CSIC; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Alonso‐Gordo, Óscar; García-Maldonado, Elena CSIC ORCID; Martínez-Suárez, Miriam CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
closedAccess2013Adequacy of shrob rats as a model for the metabolic syndrome in nutritional studiesMolinar-Toribio, Eunice; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Lluís, Laura; Sánchez-Martos, Vanessa; Giralt, Montse; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Torres, Josep Lluís CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Analysis of non-extractable phenolic compounds (NEPP) in fruit products: methodology and perspectivesPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICcomunicación de congreso
closedAccess2011Analysis of Nonextractable Phenolic Compounds in Foods: The Current State of the ArtPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCIDartículo
openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
embargoedAccess2023Antioxidant capacity of seaweeds: in vitro and in vivo assessmentSánchez-Ayora, Helena CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccess2023Appendix A. Supplementary data for Dietary polyphenols and sleep modulation: Current evidence and perspectivesPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Agnant, Kaitha; Lamuela-Raventós, Rosa M.; St-Onge, Marie-Pierredataset
openAccesscomesduermes.pdf.jpg2022Así comes, así duermes. Te contamos las conexiones entre sueño y alimentaciónPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; St-Onge, Marie-Pierretrabajo de divulgación
openAccess9-oct-2018Association of plasma and urine viscosity with cardiometabolic risk factors and oxidative status. A pilot study in subjects with abdominal obesityHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccessbioaproce.pdf.jpg2020Bioaccessibility of phenolic compounds in common beans (Phaseolus vulgaris L.) after in vitro gastrointestinal digestion: A comparison of two cooking proceduresCárdenas-Castro, Alicia P.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Bello-Pérez, Luis A.; Tovar, Juscelino; Sáyago-Ayerdi, Sonia G.artículo
openAccessbioaccessibilitydigestion.pdf.jpg2023Bioaccessibility of phenolic compounds in Psidium guajava L. varieties and P. friedrichsthalianum Nied. after gastrointestinal digestionDurán-Castañeda, Alba C.; Cárdenas-Castro, Alicia P.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Pérez-Carvajal, Ana M.; Sánchez-Burgos, J. A.; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Sáyago-Ayerdi, Sonia G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Bioactive compounds and antioxidant capacities of 18 non-traditional tropical fruits from BrazilRufino, Maria do Socorro M.; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Calidad nutricional de las donaciones de alimentos solicitados por entidades de apoyo social en la Comunidad de Madrid. Valoración preliminarManzanero Rodríguez, Raquel; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Hurtado, Oliviapóster de congreso