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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2009 | Caracterización de marcadores peptídicos específicos para la identificación de especies de langostinos de interés comercial | Ortea, Ignacio CSIC ORCID | tesis doctoral |
closedAccess | | 2018 | Characterization biomarker peptides for the identification of Bacillus species by LC-ESI-MS/MS | Abril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Cañas, Benito; Villa, Tomás G.; Calo-Mata, Pilar CSIC | capítulo de libro |
openAccess | | 2022 | diaPASEF proteomics and feature selection for the description of sputum proteome profiles in a cohort of different subtypes of lung cancer patients and controls | Arenas-De Larriva, María del Sol; Fernández-Vega, Alejandro CSIC; Jurado-Gamez, Bernabe; Ortea, Ignacio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Effect of hydrostatic high pressure treatment on proteins, lipids and nucleotides in chilled farmed salmon (Oncorhynchus kisutch) muscle | Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Rodríguez, Alicia; Tabilo-Munizaga, Gipsy; Pérez-Won, Mario; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Estudio del proteoma de los primeros estadios de desarrollo del pulpo común en condiciones óptimas de cultivo | Varó, Inmaculada CSIC ORCID; Prado-Álvarez, María CSIC ORCID; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Morales, A. E.; García-Fernández, Pablo; Domingues, Pedro; Tur, R.; Dios, S. CSIC ORCID ; Gestal, C. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2023 | Exploring the anti-Inflammatory effect of Inulin by integrating transcriptomic and proteomic analyses in a murine macrophage cell model | Farabegoli, Federica; Santaclara, Francisco J. CSIC; Costas, Daniel; Alonso, Mercedes; Abril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Espiñeira, Montserrat; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Costas, Celina | artículo |
openAccess | | 2012 | Food authentication of commercially-relevant shrimp and prawn species: From classical methods to Foodomics | Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Pascoal, Ananías; Cañas, Benito; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Calo-Mata, Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2017 | Food Authentication of Seafood Species | Rodríguez, Eva M. CSIC; Ortea, Ignacio CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2022 | Foodomics in health: Advanced techniques for studying the bioactive role of foods | Ortea, Ignacio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Identification of commercial prawn and shrimp species of food interest by native isoelectric focusing | Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC | artículo |
openAccess | | 2014 | Investigation of production method, geographical origin and species authentication in commercially relevant shrimps using stable isotope ratio and/or multi-element analyses combined with chemometrics: An exploratory analysis | Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2011 | Molecular identification of the black tiger shrimp (Penaeus monodon), the white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) and the Indian white shrimp (Fenneropenaeus indicus) by PCR targeted to the 16S rRNA mtDNA | Pascoal, Ananías; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Cepeda, Alberto; Gallardo, José Manuel CSIC; Calo-Mata, Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2019 | Peptide biomarkers for biogenic amine-producing bacterial characterization by LC-ESI-MS/MS | Abril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Osorio, A. P.; Rama, J. L. R.; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Böhme, K.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Cañas, Benito; Villa, Tomás G.; Calo-Mata, Pilar CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 17-ago-2011 | Procedimiento y kit para la identificación de las principales especies comerciales de langostinos y camarones | Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Barros, Lorena CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 2022 | Proteogenomic Study of the Effect of an Improved Mixed Diet of Live Preys on the Aquaculture of Octopus vulgaris Paralarvae | Varó, Inmaculada CSIC ORCID; Prado-Álvarez, María CSIC ORCID; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Morales, A. E.; García-Fernández, Pablo; Domingues, Pedro; Tur, R.; Dios, S. CSIC ORCID ; Gestal, C. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2-abr-2022 | Proteogenomic study of the effect of an improved mixed diet of live preys on the aquaculture of Octopus vulgaris paralarvae | Varó, Inmaculada CSIC ORCID; Prado-Álvarez, María CSIC ORCID; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Morales, A. E.; García-Fernández, Pablo; Domingues, Pedro; Tur, R.; Dios, S. CSIC ORCID ; Gestal, C. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2023 | Proteomic analysis of postprandial high-density lipoproteins in healthy subjects | Grao-Cruces, Elena; Santos-Mejias, Alejandro; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Marquez-Paradas, Elvira; Martin, Maria E.; Barrientos-Trigo, Sergio; Bermudez, Beatriz; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Proteomics and its applications for food authentication and food-technology research | Gallardo, José Manuel CSIC; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Proteomics in Food Science | Gallardo, José Manuel CSIC; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Ortea, Ignacio CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2015 | Seafood authentication using Foodomics: Proteomics, Metabolomics, and Genomics | Böhme, K.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Calo-Mata, Pilar CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Ortea, Ignacio CSIC ORCID | capítulo de libro |