English   español  

Browsing by Author Olmedilla Alonso, Begoña

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 86 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.). Erratum.García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccess2009CarotenoidesPinazo Durán, M. Dolores; Olmedilla Alonso, Begoña ; Muñoz Terol, Alberto Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Carotenoids in Spanish wild edible young shoots (Humulus Lupulus L., Bryonia dioica Jacq., Tamus communis L., Asparagus acutifolius L.).García Herrera, Patricia; Olmedilla Alonso, Begoña ; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, JavierArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Carotenoids: Actual knowledge on food sources, intakes, stability and bioavailability and their protective role in humansMaiani, G.; Castón, M.J.P.; Catasta, G.; Toti, E.; Cambrodón; Olmedilla Alonso, Begoña ; Schlemmer, U.Artículo
openAccessChanges in carotenoid intake.pdf.jpg2007Changes in carotenoid intake from fruit and vegetables in the Spanish population over the period 1964-2004Granado, F.; Blázquez, S.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Comparative in vitro bioaccessibility of carotenoids from relevant contributors to carotenoid intakeGranado-Lorencio, F.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Herrero-Barbudo, Carmen; Pérez-Sacristán, B.; Blanco-Navarro, Inmaculada; Blázquez-García, S.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Complementos alimenticios en la salud ocularOlmedilla Alonso, Begoña Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Composition of two Spanish common dry beans (Phaseolus vulgaris), Almonga and Curruquilla, and their postprandial effect in type 2 diabetics.Olmedilla Alonso, Begoña ; Martín Pedrosa, Mercedes; Cuadrado Vives, Carmen; Brito, Miguel; Asensio-S-Manzanera, Carmen; Asensio Vegas, CarmenArtículo
openAccessAGRICFOODCHEMaccepted.pdf.jpg2018Comprehensive database of carotenoid contents in Ibero-American foods. A valuable tool in the context of functional foods and the establishment of recommended intakes of bioactivesDias, Maria da Graça; Olmedilla Alonso, Begoña ; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Mercadante, Adriana Z.; Osorio, Coralia; Vargas-Murga, Liliana; Meléndez-Martínez, Antonio J.Artículo
closedAccessNov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Consumption of restructured meat products with added walnuts has a cholesterol-lowering effect in subjects at high cardiovascular risk: A randomised, crossover, placebo-controlled studyOlmedilla Alonso, Begoña ; Granado-Lorencio, F.; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Blázquez-García, S.; Pérez-Sacristán, B.Artículo
openAccessfiguras_Food_Chem_2010_Jimenez_Sanchez_Olmedilla.pdf.jpg15-Dec-2010Design and development of meat-based functional foods with walnut: Technological, nutritional and health impactJiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Development and assessment of healthy properties of meat and meat products designed as functional foodsOlmedilla Alonso, Begoña ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Diseño y desarrollo de estudios clínicos para la valoración de ingredientes y alimentos funcionalesOlmedilla Alonso, Begoña Capítulo de libro
openAccessSepyp17Redondo.pdf.jpg2017Efecto del consumo de yogur de oveja y vaca sobre la microbiota de adultos sanosRedondo, Noemí ; García-González, Natalia; Olmedilla Alonso, Begoña ; Asensio Vegas, Carmen; Nova, Esther Presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Efectos de la suplementación dietética con antocianos y xantofilas sobre el pigmento macular y la concentración sérica de mujeres postmenopáusicasOlmedilla Alonso, Begoña ; Estévez Santiago, Rocío ; Silván, José Manuel  ; Pascual-Teresa, Sonia de Comunicación de congreso
openAccess2008Efectos de ¿nuevos¿ nutrientes sobre la retina y la función visualOlmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccessewecow.pdf.jpg2017Effect of ewe’s (semi-skimmed and whole) and cow’s milk yogurt consumption on the lipid profile of control subjects: a crossover studyOlmedilla Alonso, Begoña ; Nova, Esther ; García-González, Natalia; Martín Diana, Ana Belén; Fontecha, F. Javier  ; Delgado, David; Gredilla, Ana-Elisa; Bueno, Francisco; Asensio Vegas, CarmenArtículo
openAccessnutrients-10-00959-v3.pdf.jpg25-Jul-2018Effect of Long-Term Xanthophyll and Anthocyanin Supplementation on Lutein and Zeaxanthin Serum Concentrations and Macular Pigment Optical Density in Postmenopausal WomenOlmedilla Alonso, Begoña ; Estévez Santiago, Rocío ; Silván, José Manuel  ; Sánchez-Prieto, Milagros; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
closedAccessSep-2003Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo