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Navegación por Autor Olías Jiménez, José Manuel
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1990 | Bactericidal effect of phenolic compounds from green olives on Lactobacillus plantarum | Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Ríos, Rosa M. CSIC ORCID; Fedriani-Iriso, C.; Olías Jiménez, José Manuel; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1993 | Effect of methyl jasmonate on ethylene biosynthesis and stomatal closure in olive leaves | Sanz, Luis C.; Fernández Maculet, J. C.; Gómez Asencio, E.; Vioque, Blanca CSIC ; Olías Jiménez, José Manuel | artículo |
closedAccess | | abr-1992 | Evaluation of the bitter taste in virgin olive oil | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, S.; Gutiérrez, R.; Olías Jiménez, José Manuel | artículo |
openAccess | | 16-abr-2002 | Process for obtaining plant peptones with a high hydrolysis degree and applications thereof. | Millán, Francisco CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Olías Jiménez, José Manuel | patente |
openAccess | | 1-dic-2000 | Sistema de control automático del enfriamiento de frutos | Olías Jiménez, José Manuel; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sánchez López, M.ª Carmen | patente |