English   español  

Navegación por Autor Muñoz, Teresa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Chilling temperature storage changes the inorganic phosphate pool distribution in cherimoya (Annona cherimola) fruitMuñoz, Teresa; Ruiz-Cabello, Jesús; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
openAccess1997Defense responses in cherimoya fruit pretreated with high CO2 levelsMuñoz, Teresa; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of high carbon dioxide concentration on PAL activity and phenolic contents in ripening cherimoya fruitAssis, Joston S.; Maldonado, Roberto; Muñoz, Teresa; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
openAccess1997High CO2-low temperature interaction on Ribulose 1,5-biphosphate carboxylase and polyglacturonase protein levels in cherimoya fruitEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Cura, B del; Muñoz, Teresa; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess1996Modulacion del metabolismo fermentativo en chirimoya por altas concentraciones de CO2Muñoz, Teresacapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Phosphoenolpyruvate carboxylase from cherimoya fruit: Properties, kinetics and effects of high co2Muñoz, Teresa; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997The effect of high carbon dioxide at low temperature on ribulose 1,5-biphosphate carboxylase and polygalacturonase protein levels in Cherimoya fruitEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Cura, B del; Muñoz, Teresa; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo