English   español  

Navegación por Autor Muñoz, Marina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Aplicación de nuevos agentes antimicrobianos naturales para la conservación de alimentos vegetales mínimamente procesadosMuñoz, Marinatesis doctoral
openAccessConsequences-of-a-low-protein-diet-on-the-liver.pdf.jpg8-dic-2021Consequences of a low protein diet on the liver and longissimus dorsi transcriptome of Duroc × Iberian crossbred pigsMuñoz, Marina; Fernández-Barroso, Miguel Ángel; López-García, Adrián; Caraballo, Carmen; Núñez, Yolanda; Óvilo Martín, Cristina; González, Elena; García Casco, Juan Maríaartículo
closedAccessoficial.pdf.jpgsep-2020Development of a 64 SNV panel for breed authentication in Iberian pigs and their derived meat productsMuñoz, Marina; García Casco, Juan María; Alves, Estefania; Benítez Yáñez, Rita María; Barragán, Carmen; Caraballo, Carmen; Fernández, Almudena; García, Fabián; Núñez, Yolanda; Óvilo Martín, Cristina; Fernández, Ana Isabel; Rodríguez, Carmen CSIC ORCID ; Silió, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of combined treatments of high-pressure, citric acid and sodium chloride on quality parameters of tomato pureePlaza, Lucía CSIC ORCID; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessjul-2007Effects of High Pressure and Mild Heat on Endogenous Microflora and on the Inactivation and Sublethal Injury of Escherichia coli Inoculated into Fruit Juices and Vegetable SoupMuñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessoct-2006Evaluation of Chemical and Physical (High-Pressure and Temperature) Treatments To Improve the Safety of Minimally Processed Mung Bean Sprouts during Refrigerated StorageMuñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessoficial.pdf.jpg8-jun-2020Genome-wide detection of copy number variants in European autochthonous and commercial pig breeds by whole-genome sequencing of DNA pools identified breed-characterising copy number statesBovo, Samuele CSIC; Ribani, Anisa; Muñoz, Marina; Alves, Estefania; Araújo, José Pedro; Bozzi, Riccardo; Charneca, Rui; Di Palma, Federica; Etherington, Graham; Fernández, Ana Isabel; García, Fabián; García Casco, Juan María; Karolyi, Danijel; Gallo, Maurizio; Gvozdanović, Kristina; Martins, José Manuel; Mercat, Marie-José; Núñez, Yolanda; Quintanilla, Raquel; Radović, Čedomir; Razmaite, Violeta; Riquet, Juliette; Savić, Radomir; Schiavo, Giuseppina; Škrlep, Martin; Usai, Graziano; Utzeri, Valerio J.; Zimmer, Christoph; Óvilo Martín, Cristina; Fontanesi, Lucaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2011Impact of minimal processing on orange bioactive compounds during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Crespo, Inés; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Muñoz, Marina; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002New procedure for the detection of lactic acid bacteria in vegetables producing antibacterial substancesGómez, Rosario CSIC ; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo