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Navegación por Autor Morales-Sillero, Ana

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ago-2019Bruising response in ‘Manzanilla de Sevilla’ olives to RDI strategies based on water potentialCasanova, Laura; Corell González, M.; Corell González, M.; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Martín Palomo, Mª José; Morales-Sillero, Ana; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Jiménez, Rocíoartículo
openAccessPostprint_2015_JSciFoodAgr_V95_P2445.pdf.jpg2015Impact assessment of mechanical harvest on fruit physiology and consequences on oil physicochemical and sensory quality from ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ super-high-density hedgerows. A preliminary studyMorales-Sillero, Ana; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
openAccessFood_Control_2022_V131_108347.pdf.jpgene-2022Rapid screening of unground cocoa beans based on their content of bioactive compounds by NIR spectroscopyHernández-Hernández, Carolina; Fernández-Cabanás, Víctor M.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Morales-Sillero, Anaartículo
openAccessPostP_2020_FC_V120_107526.pdf.jpgfeb-2021Viability of near infrared spectroscopy for a rapid analysis of the bioactive compounds in intact cocoa bean huskHernández-Hernández, Carolina; Fernández-Cabanás, Víctor M.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Morales-Sillero, Anaartículo
closedAccess1-feb-2024Yield and physical-chemical quality of table olives in different hedgerow canopy positions (cv. Manzanilla de Sevilla and Manzanilla Cacereña) as affected by irradianceRallo, Pilar; Trentacoste, Eduardo; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Jiménez, María Rocío; Casanova, Laura; Suárez, María Paz; Morales-Sillero, Anaartículo