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Navegación por Autor Morales, M. Lourdes

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closedAccess2011Characterization of Vitis vinifera L. subspecies sylvestris (Gmelin) Hegi in the Ebro river Basin (Spain)Ocete Rubio, Rafael; Arroyo García, Rosa Adela; Morales, M. Lourdes; Cantos, Manuel CSIC ORCID ; Gallardo, Antonio; Pérez Izquierdo, Mª Á.; Gómez, Isidoro A.; López Martínez, Mª Ángelesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Elemental characterisation of Andalusian wine vinegars with protected designation of origin by ICP-OES and chemometric approachPaneque, Patricia; Morales, M. Lourdes; Burgos, Pilar CSIC ORCID; Ponce, L.; Callejón, Raquel M.artículo
foods-08-00280.pdf.jpg24-jul-2019Lactic acid bacteria and yeast inocula modulate the volatile profile of spanish-style green table olive fermentationsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdes; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID 
openAccessPostP_2021_FoodMic_V94_103659.pdf.jpgabr-2021Relating starter cultures to volatile profile and potential markers in green Spanish-style table olives by compositional data analysisGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Sampling methods for the study of volatile profile of PDO wine vinegars. A comparison using multivariate data analysisRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Morales, M. Lourdes; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Amigo, José M.; Callejón, Raquel M.artículo