Mostrando resultados 4 a 23 de 31
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2012 | Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | may-2013 | Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carne | Morán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2013 | Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinada | Morán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2015 | Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre el perfil de ácidos grasos de la carne | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; López, Secundino CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2013 | Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre la ingestión, la digestibilidad y el rendimiento productivo | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2013 | Efecto de una dieta suplementada con antioxidantes (aceite de lino y a-tocopherol) sobre la fasciolosis exterimental ovina | Martínez Pérez, José Manuel; Robles Pérez, D.; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Rojo Vázquez, Francisco Antonio CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Martínez Valladares, María CSIC ORCID CVN | comunicación de congreso |
openAccess | | 2013 | Efecto del ácido carnósico añadido a la dieta de corderos sobre el bienestar animal y la calidad de la carne | Morán, Lara CSIC ORCID | tesis doctoral |
openAccess | | 9-dic-2019 | Effect of ageing time on consumer preference and sensory description of foal meat | Beldarrain, Lorea R.; Etaio, Iñaki; Morán, Lara CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia CSIC | artículo |
openAccess | | 6-oct-2021 | Effect of ageing time on the volatile compounds from cooked horse meat | Beldarrain, Lorea R.; Morán, Lara CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Ángel; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Effect of dietary carnosic acid on the fatty acid profile and flavour stability of meat from fattening lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Panseri, S.; Aldai, Noelia CSIC; Jordan, M. J.; Chiesa, L. M.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Effect of dietary supplementation with carnosic acid or vitamin E on animal performance, haematological and immunological characteristics of artificially reared suckling lambs before and after road transport | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Martínez Valladares, María CSIC ORCID CVN ; Moloney, A. P.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effect of dietary supplementation with flaxseed oil or vitamin E on sheep experimentally infected with Fasciola hepatica | Martínez Pérez, José Manuel; Robles Pérez, D.; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Rojo Vázquez, Francisco Antonio CSIC ORCID; Martínez Valladares, María CSIC ORCID CVN | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on nutrient digestibility, growth performance, and ruminal and blood metabolites of light fattening lambs | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2014 | Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samples | Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Aldai, Noelia CSIC; Tejido, María L. CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat quality | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Mateo, J.; Villalobos Delgado, L. H.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat quality | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | La inclusión de ácido carnósico en la dieta de corderos de cebo retrasa la decoloración de la carne | Morán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2012 | Meat texture and antioxidant status are improved when carnosic acid is included in the diet of fattening lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Metabolic acidosis corrected by including antioxidants in diets of fattening lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |