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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2017 | High hydrostatic pressure aided by food-grade enzymes as a novel approach for Okara valorization | Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | High hydrostatic pressure assisted by Celluclast® releases oligosaccharides from apple by-product | Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | High hydrostatic pressure assisted by food-grade enzymes as a sustainable approach for the development of an antioxidant ingredient | Peña Armada, Rocío de la; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Villanueva Suárez, M. José; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | High hydrostatic pressure improves the functionality of dietary fibre in okara by-product from soybean | Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | In vitro fermentability and prebiotic potential of soyabean Okara by human faecal microbiota | Pérez-López, Elena CSIC; Cela, D.; Costabile, Adele; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Low molecular weight carbohydrates released from Okara by enzymatic treatment under high hydrostatic pressure | Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Multifunctional antioxidant activity of polysaccharide fractions from the soybean byproduct okara | Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Novel rich-in-soluble dietary fiber apple ingredient obtained from the synergistic effect of high hydrostatic pressure aided by Celluclast® | Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Okara de soja y actividades antioxidantes de sus polisacáridos | Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Okara enriquecida en fibra soluble protege la microbiota intestinal en ratas alimentadas con dietas grasas | Pérez-López, Elena CSIC; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Redondo, Noemí CSIC; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Okara treated with high hydrostatic pressure assisted by Ultraflo® L: Effect on solubility of dietary fibre | Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Phenolic compounds and antioxidant activity are differentially affected by drying processes in celery, coriander and parsley leaves | Mouhoubi, Khokha; Boulekbache-Makhlouf, Lila; Madani, Khodir; Palatzidi, Anastasia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Garcia-Alonso, Alejandra | artículo |
closedAccess | | 2016 | Pre-treatment and extraction techniques for recovery of added value compounds from wastes throughout the agri-food chain | Arshadi, Mehrdad; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Prebióticos; concepto, propiedades y efectos beneficiosos | Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Alonso, José Luis CSIC ORCID; Azpiroz, Fernando; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Plou Gasca, Francisco José CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 22-sep-2010 | Procedimiento para obtener un producto prebiótico de alto contenido en fibra soluble, dicho producto y sus aplicaciones | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 11-oct-2023 | Red Vetchling (Lathyrus cicera L.), a Promising Crop for the Sustainable Replacement of Soybean Meal and Reducing the Carbon Footprint of European Aquafeeds | Toledo-Solís, Francisco Javier; Mokhles Abadi Farahani, Amin; Yagüe, Sara; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Pérez, Valentín; Larrán, Ana María; Moyano, F.J.; Fernández, Ignacio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Soybean Okara modulates gut microbiota in rats fed a high-fat diet | Pérez-López, Elena CSIC; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Redondo, Noemí CSIC; Tenorio-Sanz, M. D.; Villanueva Suárez, M. José; Redondo Cuenca, Araceli; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Valorisation approach for the soybean by-product Okara using high hydrostatic pressure | Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Pérez-López, Elena CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |