English   español  

Navegación por Autor Mateo, J.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 30 a 39 de 39 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessanimals-13-00261-v2.pdf.jpg2023Lipid characteristics of the muscle and perirenal fat in young tudanca bulls fed on different levels of grass silageMateo, J.; Caro, I.; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Alaiz-Rodríguez, R.; Serrano, E.artículo
openAccessantibiotics-08-00227 (2).pdf.jpg2019Microbial growth and biogenic amine production in a balkan-style fresh sausage during refrigerated storage under a CO2-containing anaerobic atmosphere: Effect of the addition of zataria multiflora essential oil and hops extractCarballo, D.E.; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Quinto, E.J.; Khanjari, A.; Operta, S.; Caro, I.artículo
openAccessAndrés, S._Programación_Rev.Alimentaria_2019.pdf.jpgmar-2019Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animalAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Frutos, Javier CSIC ; Santos Baza, Alba CSIC ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID revista divulgativa
openAccess2018Programming Merino lambs by early feed restriction reduces growth rates and increases fat accretion during the fattening period with no effect on meat quality traitsSantos Baza, Alba CSIC ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Frutos, Javier CSIC ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Quality characteristics of a dry-cured lamb leg as affected by tumbling after dry-salting and processing timeVillalobos Delgado, L. H.; Caro, I.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
openAccesscongreso_cyta_leon_2019_Saro_et_al.pdf.jpg2019Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza assafSaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessanimals-09-00974-v2.pdf.jpg2019Replacing soybean meal with urea in diets for heavy fattening lambs: effects on growth, metabolic profile and meat qualitySaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Martín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccess23-nov-2021The effect of feed efficiency on meat quality of fattening lambsAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.; Llanos, R.; De la Puente, A.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessAndres et al 2013_R1.pdf.jpg2014The effect of quercetin dietary supplementation on meat oxidation processes and texture of fattening lambsAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Huerga, L.; Mateo, J.; Tejido, María L. CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Rotolo, L.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2020The effects of storage and hop extract on aroma and flavour compounds in Balkan-style sausages packed under a CO2-containing anaerobic atmosphereCarballo, D.E.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Khanjari, A.; Caro, I.; Llamazares, D.; Operta, S.; Mateo, J.artículo