English   español  

Browsing by Author Mateo, J.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessCarballo, D. E._Assessment of the antioxidant_2018.pdf.jpg2018Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.artículo
openAccessclinicretri.pdf.jpg2017Clinical wear and oxidative performance of long-term duration polyethylene acetabular retrievalsMedel, F. J.; Mateo, J.; Panisello, J. J.; Piñol, Milagros; Gómez, J.; Martín, C. ; Peleato, María Luisacomunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier  ; Andrés, Sonia  ; Mateo, J.artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2018Early adipose deposits in sheep: comparative analysis of the perirenal fat ranscriptome of Assaf and Churra suckling lambsSuárez-Vega, Aroa; Arranz, Juan José; Pérez Pérez, Valentín ; de la Fuente, L. F.; Mateo, J.; Gutiérrez Gil, Beatrizartículo
openAccessAIDA 2013 Giráldez, F.J. 682-684 (2013).pdf.jpgMay-2013Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carneMorán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Andrés, Sonia  comunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Morán, L. 685-687 (2013).pdf.jpgMay-2013Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinadaMorán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Andrés, Sonia  comunicación de congreso
openAccessBlanco, C._Efecto de la inclusion_SEOC_2016.pdf.jpg14-Sep-2016Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre la oxidación de la carneBlanco, Carolina ; Lara, M. I.; Andrés, Sonia  ; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier  ; Bodas, Raúl comunicación de congreso
openAccessGiráldez, F.J. Efecto de la sustitución_AIDA 2019.pdf.jpg2019Efecto de la sustitucion parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza assaf durante el cebo.Martín, A.; Saro, C.; Mateo, J.; Andrés, Sonia  ; Bodas, Raúl ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambsMorán, Lara ; Andrés, Sonia  ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Giráldez, Francisco Javier  artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2018Effect of flax-seed enriched concentrate supplementation in grazing Pramenka breed lamb's diet on omental fat fatty acidsMujic, E.; Omanovic, H.; Mateo, J.; Pracic, N.; Vilic, H.; Sahinovic, R.; Nedic, D.; Giráldez, Francisco Javier  ; Lorenzo, J. M.; Cervek, M.artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2015Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storageVillalobos Delgado, L. H.; Caro, I.; Blanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of vacuum ageing on quality changes of lamb steaks from early fattening lambs during aerobic displayCallejas-Cárdenas, A.R.; Caro, I.; Blanco, Carolina ; Villalobos-Delgado, L. H.; Prieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.artículo
closedAccess2012Effects of addition of different vegetable oils to lactating dairy ewes' diet on meat quality characteristics of suckling lambs reared on the ewes' milkVieira, Ceferina ; Fernández-Díez, Ana; Mateo, J.; Bodas, Raúl ; Soto, S.; Manso, Teresaartículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2017Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat qualityBlanco, Carolina ; Giráldez, Francisco Javier  ; Morán, Lara ; Mateo, J.; Villalobos Delgado, L. H.; Andrés, Sonia  ; Bodas, Raúl artículo
openAccessBlanco et al__Hop_R1.pdf.jpg2018Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat qualityBlanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Morán, Lara ; Mateo, J.; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
openAccessAndrés, S._Programación_Rev.Alimentaria_2019.pdf.jpgMar-2019Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animalAndrés, Sonia  ; Frutos, Javier  ; Santos, Alba ; Valdés, Carmen ; López, Secundino ; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier  revista divulgativa
openAccess2018Programming Merino lambs by early feed restriction reduces growth rates and increases fat accretion during the fattening period with no effect on meat quality traitsSantos, Alba ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.; Frutos, Javier  ; Andrés, Sonia  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Quality characteristics of a dry-cured lamb leg as affected by tumbling after dry-salting and processing timeVillalobos Delgado, L. H.; Caro, I.; Blanco, Carolina ; Morán, Lara ; Prieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mateo, J.artículo
openAccesscongreso_cyta_leon_2019_Saro_et_al.pdf.jpg2019Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza assafSaro, C.; Mateo, J.; Andrés, Sonia  ; Valdés, Carmen ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier  póster de congreso
openAccessAndres et al 2013_R1.pdf.jpg2014The effect of quercetin dietary supplementation on meat oxidation processes and texture of fattening lambsAndrés, Sonia  ; Huerga, L.; Mateo, J.; Tejido, María L. ; Bodas, Raúl ; Morán, Lara ; Prieto, Nuria ; Rotolo, L.; Giráldez, Francisco Javier  artículo