Mostrando resultados 13 a 24 de 24
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 28-ago-2014 | Food formulation comprising spent coffee grounds | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 2-sep-2014 | Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicaciones | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC | informe técnico |
openAccess | | 2-sep-2014 | Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicaciones | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 2-sep-2014 | Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicaciones | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC | patente |
openAccess | | 2019 | In vitro formation of Maillard reaction products during simulated digestion of meal-resembling systems | Martínez Sáez, Nuria CSIC; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Cai, Weijing; Uribarri, Jaime; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | In vitro health promoting properties of antioxidant dietary fiber extracted from spent coffee (Coffee arabica L.) grounds | Vázquez-Sánchez, Kenia; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Gaytán-Martínez, Marcela; Campos-Vega, Rocio | artículo |
closedAccess | | 2013 | Mitigation of food processing contaminants by alternative sugar substitutes | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; García-Serna Gisbert, Esther; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Phytochemomics and other omics for permitting health claims made on foods | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Teas and herbal infusions as sources of melatonin and other bioactive non-nutrient components | Herrera, Teresa CSIC ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Bravo, Elena; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Arribas, Silvia M.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Use of almond shell as food ingredient | Kacem, Imen; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ben Jeddou, Khawla; Boisset Helbert, Claire; Ellouze Chaabouni, Semia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Use of coffee silverskin and stevia to improve the formulation of biscuits | García-Serna Gisbert, Esther; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | feb-2017 | Use of spent coffee grounds as food ingredient in bakery products | Martínez Sáez, Nuria CSIC; Tamargo, Alba ; Domínguez Pérez, Inés; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |