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Navegación por Autor Martínez Sáez, Nuria

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessWO2014128320A1.pdf.jpg28-ago-2014Food formulation comprising spent coffee groundsCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSICsolicitud de patente
openAccessES2489915_R2.pdf.jpg2-sep-2014Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicacionesCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSICinforme técnico
openAccessES2489915_A2.pdf.jpg2-sep-2014Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicacionesCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSICsolicitud de patente
openAccessES2489915_B1.pdf.jpg2-sep-2014Formulación alimentaria que comprende marros de café y sus aplicacionesCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSICpatente
openAccessvitrosystem.pdf.jpg2019In vitro formation of Maillard reaction products during simulated digestion of meal-resembling systemsMartínez Sáez, Nuria CSIC; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Cai, Weijing; Uribarri, Jaime; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro health promoting properties of antioxidant dietary fiber extracted from spent coffee (Coffee arabica L.) groundsVázquez-Sánchez, Kenia; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Gaytán-Martínez, Marcela; Campos-Vega, Rocioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Mitigation of food processing contaminants by alternative sugar substitutesCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; García-Serna Gisbert, Esther; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Phytochemomics and other omics for permitting health claims made on foodsCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Teas and herbal infusions as sources of melatonin and other bioactive non-nutrient componentsHerrera, Teresa CSIC ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Bravo, Elena; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Arribas, Silvia M.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Use of almond shell as food ingredientKacem, Imen; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ben Jeddou, Khawla; Boisset Helbert, Claire; Ellouze Chaabouni, Semia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessUse of Coffee Silverskin and Stevia to Improve the Formulation of Biscuits Polish Journal of Food and Nutrition Sciences.pdf.jpg2014Use of coffee silverskin and stevia to improve the formulation of biscuitsGarcía-Serna Gisbert, Esther; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessbakery products.pdf.jpgfeb-2017Use of spent coffee grounds as food ingredient in bakery productsMartínez Sáez, Nuria CSIC; Tamargo, Alba ; Domínguez Pérez, Inés; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo