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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | jun-2015 | Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de Tempranillo | Quintana, Neiba; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Vicente, Roberto; Canals, Clara; Adell, Elena | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | jul-2013 | Effect of commercial mannoprotein addition on polysaccharide, polyphenolic, colour composition and on sensory profile in red varietal wines | Martínez-Pinilla, O. CSIC; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 10-jul-2017 | Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2017 | Effect of egg albumin fining, progressive clarification and cross-flow microfiltration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red varietal wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 29-mar-2017 | Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Effect of grape maturity on the carbohydrate composition of red sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Doco, Thierry; Williams, Pascale; Apolinar-Valiente, Rafael | póster de congreso |
openAccess | | 23-jul-2021 | Effect of sonication treatment and maceration time in the extraction of polysaccharide compounds during red wine vinification | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 27-jun-2016 | Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from Tempranillo | Ruiz, A.; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | 15-ago-2019 | Effects of different oenological techniques on the elaboration of adequate base wines for red sparkling wine production: phenolic composition, sensory properties and foam parameters | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Palacios García, Antonio Tomás CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | artículo |
closedAccess | | sep-2013 | Effects of water-deficit irrigation on hormonal content and nitrogen compounds in developing berries of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo | Niculcea, María; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Sánchez-Díaz, Manuel CSIC ORCID; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Antolín Tomás, Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 27-may-2015 | Estudio químico-sensorial de vinos espumosos elaborados con variedades de uva tradicionales de vinos tranquilos | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID | tesis doctoral |
closedAccess | | jun-2016 | Evaluación de las características espumantes sensoriales e instrumentales de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | abr-2020 | Evaluation of grape ripeness, carbonic maceration and pectolytic enzymes to improve the chemical and sensory quality of red sparkling wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | artículo |
closedAccess | | 17-jul-2017 | Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape variety | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2016 | Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise method | Pérez-Magariño, Silvia; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; López de la Cuesta, Pedro; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jul-2013 | Glycosyl Residue Composition and Polysaccharide Families in Natural Spanish Sparkling Wines: the Role of Grape Variety and Time of Aging in Presence and Absence of Yeast Lees | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | abr-2015 | Grape variety, aging on lees and aging in bottle after disgorging influence on volatile composition and foamability of sparkling wines | Pérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-jun-2023 | High-Power Ultrasound in Enology: Is the Outcome of This Technique Dependent on Grape Variety? | Pérez-Porras, Paula; Gómez-Plaza, Encarna; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Jurado, Ricardo; Bautista-Ortín, Ana Belén | artículo |