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Navegación por Autor Martín, Franz

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2023We are what we eat: The role of lipids in metabolic diseasesBerná, Genoveva CSIC ORCID; López-Bermudo, Lucía CSIC ORCID; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCIDartículo de revisión
openAccessfoods-10-01788-v3.pdf.jpg1-ago-2021White button mushroom extracts modulate hepatic fibrosis progression, inflammation, and oxidative stress in vitro and in ldlr-/-miceGallego, Paloma; Luque-Sierra, Amparo CSIC ORCID; Falcon, Gonzalo; Carbonero, Pilar; Grande, Lourdes; Bautista, Juan D.; Martín, Franz CSIC ORCID; Campo, José A. delartículo
openAccessZebularine_regulates_early_Horrillo.pdf.jpg4-abr-2013Zebularine regulates early stages of mESC differentiation: effect on cardiac commitmentHorrillo, Angélica CSIC ; Pezzolla, Daniela CSIC; Fraga, Mario F. CSIC ORCID; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Salguero-Aranda, Carmen CSIC ORCID; Tejedo Huamán, Juan Rigoberto CSIC ORCID; Martín, Franz CSIC ORCID; Bedoya Bergua, Francisco Javier CSIC ORCID; Soria Escoms, Bernat CSIC ORCID; Hmadcha, Abdelkrim CSIC ORCIDartículo
openAccessznexoci.pdf.jpg2017Zn2+ chelation by serum albumin improves hexameric Zn2+ -insulin dissociation into monomers after exocytosisPertusa, José A. G.; León-Quinto, Trinidad; Berná, Genoveva CSIC ORCID; Tejedo Huamán, Juan Rigoberto CSIC ORCID; Hmadcha, Abdelkrim CSIC ORCID; Bedoya Bergua, Francisco Javier CSIC ORCID; Martín, Franz CSIC ORCID; Soria Escoms, Bernat CSIC ORCIDartículo
openAccessPostP_2018_FoodChem_V262_P215.pdf.jpg1-oct-2018β-Cryptoxanthin is more bioavailable in humans from fermented orange juice than from orange juiceHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Cerrillo, Isabel; Ortega, Ángeles CSIC ORCID; Rodríguez-Griñolo, María Rosario; Escudero-López, Blanca CSIC; Martín, Franz CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledadartículo