English   español  

Navegación por Autor Maldonado-Barragán, Antonio

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 20 a 31 de 31 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessLPCO10_AEM2002.pdf.jpgsep-2002Optimization of Bacteriocin Production by Batch Fermentation of Lactobacillus plantarum LPCO10Leal-Sánchez, M. Vega; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_Int_J_Food_Mic_2015_V205_P47.pdf.jpg2015PCR-DGGE assessment of the bacterial diversity in Spanish-style green table-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Jiménez, Esther; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Rodríguez, Juan M.; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccessProduction_Pl_NC8_induced.pdf.jpgene-2004Production of Plantaricin NC8 by Lactobacillus plantarum NC8 is induced in the Presence of Different Types of Gram-positive BacteriaMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Propionibacterium olivae sp. nov. and Propionibacterium damnosum sp. nov., Isolated from spoiled packaged Spanish-style green olivesLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; González Grau, Juan Miguel CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICartículo
openAccessBMC_Microbiology_2016_16_37.pdf.jpg12-mar-2016Purification and genetic characterization of gassericin E, a novel co-culture inducible bacteriocin from Lactobacillus gasseri EV1461 isolated from the vagina of a healthy womanMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Martín, Virginia; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Rodríguez, Juan Miguelartículo
openAccessPurification_pl_NC8-AEM2003.pdf.jpgene-2003Purification and Genetic Characterization of Plantaricin NC8, a Novel Coculture-Inducible Two-Peptide Bacteriocin from Lactobacillus plantarum NC8Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
openAccessQuorum-sensing.pdf.jpg26-mar-2008Quorum-sensing control of bacteriocin production in olive fermentationsRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2012Sharing of bacterial strains between breast milk and infant fecesMartín, Virginia; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Moles, Laura; Rodríguez-Baños, Mercedes; Campo, Rosa del; Fernández, Leónides; Rodríguez, Juan M.; Jiménez, Estherartículo
openAccessSmall-scale_DNA.pdf.jpg15-dic-2005Small-scale total DNA extraction from bacteria and yeast for PCR applicationsRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
closedAccessmay-2011Streptococcus lactarius sp. nov., isolated from breast milk of healthy womenMartín, Virginia; Mañes-Lazaro, Rosario; Rodríguez, Juan M.; Maldonado-Barragán, Antonio CSICartículo
closedAccess2013The human milk microbiota Origin and potential roles in health and diseaseFernández, Leonides; Langa, Susana; Martín, Virginia; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Jiménez, Esther; Martín, Rocío; Rodríguez, Juan Miguelartículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2015Vibrio olivae sp. nov., isolated from spanish-style green-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; González Grau, Juan Miguel CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICartículo