English   español  

Navegación por Autor Márquez Ruiz, Gloria

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 154 a 173 de 214 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPostprint_2015_JAOCS_V62_P1601.pdf.jpgdic-2015New Analytical Evidence of Discontinuous Oxidation in Dried Microencapsulated LipidsMorales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-1989New analytical possibilities for quality evaluation of refined oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-mar-1991New analytical possibilities in frying-fat regulationDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-may-1995Novel methodology applied to the study of the antioxidant effect of alpha-tocopherolDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessnuevosalu.pdf.jpg2019Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la saludDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Nutritional and physiological effects of used frying fatsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Nutritional and physiological effects of used frying fatsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Nutritional-evaluation of thermo-oxidized and frying fatsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessPostP_2018_IDJ_V86_P27.pdf.jpgnov-2018Occurrence of lipid oxidation compounds in commercialised functional dairy productsGarcía-Martínez, M. del Carmen CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessHeterofasicos.pdf.jpg30-jun-2002Oxidación en sistemas lipídicos heterofásicos: emulsiones aceite en aguaVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Oxidación lipídicaDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martín-Polvillo, M.; Velasco, Joaquín CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Oxidation in dried microencapsulated oilsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-oct-2015Oxidation of a functional, CLA-rich oil during storage: determination of volatile and non-volatile compoundsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSICcomunicación de congreso
openAccess5-may-2016Oxidation of a functional, CLA-rich oil: determination of volatile and non-volatile compoundsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSICartículo
openAccess465.pdf.jpg30-dic-2000Oxidation of free and encapsulated oil fractions in dried microencapsulated fish oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-jun-2000Oxidation of free and encapsulated oil fractions in dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Oxidative rancidity in foods and food qualityVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-1998Oxidative stability of microencapsulated fish oils prepared by freeze-drying oil-in-wáter emulsionsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-oct-2019Oxidative Stability of Spray-dried versus Freeze-dried Microencapsulated Oil SamplesHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID póster de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Oxidative stability of sunflower oils differing in unsaturation degree during long-term storage at room temperatureMartín-Polvillo, M.; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo