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Navegación por Autor Luna, Pilar

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Occurrence of C16:1 isomers in milk fats from ewes fed with different dietary lipid supplementsLuna, Pilar CSIC ORCID; Rodríguez-Pino, Valle CSIC ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2004Quantitative characterization of unsaturated and trans fatty acids in ewe's milk fatGoudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessReprocessing_effect_on_the_quality_of_domestically....pdf.jpg2004Reprocessing effect on the quality of domestically cooked (boiled/stir-fried) frozen vegetablesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fernández, Cristina CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Residual effect of atomised water vapour treatment on carbohydrate metabolism during ripening of cv >Fino de Jete> cherimoya fruitAlique, Rafael CSIC; Luna, Pilar CSIC ORCID; Hernández, T.; Martínez, M. A.artículo
openAccessSolubility of a Multicomponent Glyceride.pdf.jpg2012Solubility of a multicomponent glyceride mixture in SC-CO2: Experimental determination and correlationHernández, Elvis J.; Luna, Pilar CSIC ORCID; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Stateva, R. P.; Fornari, Tiziana CSIC comunicación de congreso
openAccessSynthesis of sn-2 docosahexaenoyl.pdf.jpg1-abr-2016Synthesis of sn-2 docosahexaenoyl monoacylglycerol by mild enzymatic transesterification of docosahexaenoic acid ethyl ester and glycerol in a solvent-free systemMoreno-Pérez, Sonia CSIC ORCID; Luna, Pilar CSIC ORCID; Señoráns, Francisco J. CSIC ORCID; Guisán, José Manuel CSIC ORCID ; Fernández-Lorente, Gloria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010The vdW EoS hundred years later, yet younger than before. Application to the phase equilibria modeling of food-type systems for a green technologyFornari, Tiziana CSIC ; Luna, Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2005Validation of a rapid milk fat separation method to determine the fatty acid profile by gas chromatographyLuna, Pilar CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo