English   español  

Navegación por Autor Landete, José María

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 26 a 45 de 96 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessdegradacion de compuestos.pdf.jpg2007Degradación de compuestos fenólicos presentes en vino mediante cepas de Lactobacillus plantarumLandete, José María CSIC ORCID; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessM. ROSARIO MUÑOZ MOLINA_ pagination_978-0-12-819528-4_B978-0-12-819528-4.00028-6-proofs.pdf.jpg2021Degradation of phenolic compounds found in olive products by Lactobacillus plantarum strainsLandete, José María CSIC ORCID; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessoficial.pdf.jpg1-ago-2021Development of multi-strain probiotic cheese: Nisin production in food and gutLanga, Susana; Peirotén, Ángela; Gaya Sicilia, María Pilar; Escudero, C.; Rodríguez Mínguez, Eva; Landete, José María CSIC ORCID; Arques Orobón, Juan Luisartículo
openAccessDevelopment-of-soy-beverages-enriched-in-O-desmethy.pdf.jpg15-jun-2022Development of soy beverages enriched in O-desmethylangolesin and 6-hydroxy-O-desmethylangolesin by engineered lactic acid bacteriaLandete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccessDevelopment- of- the- first- fermented.pdf.jpg27-ago-2022Development of the first fermented soy beverages enriched in equol and 5-hydroxy-equolLanga, Susana; Ruiz de la Bastida, Ana; Peirotén, Ángela; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
closedAccess2013Dietary intake of natural antioxidants Vitamins and polyphenolsLandete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccessEffect_of_fermented_soy_beverage.pdf.jpgjul-2023Effect of fermented soy beverage in aged female mice modelRuiz de la Bastida, Ana; Langa, Susana; Peirotén, Ángela; Fernández González, Raúl; Sánchez-Jiménez, A.; Maroto, María; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Guillamón Fernández, Eva; Arques Orobón, Juan Luis; Gutiérrez-Adán, Alfonso CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccessmung_beans_Landete.pdf.jpg2015Effect of soaking and fermentation on content of phenolic compounds of soybean (Glycine max cv. Merit) and mung beans (Vigna radiata [L] Wilczek)Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of storage and heat treatment on the levels of bioactive flavonoids.pdf.jpg15-ene-2022Effect of storage and heat treatment on the levels of bioactive flavonoids produced in fermented soy beveragesRuiz de la Bastida, Ana; Peirotén, Ángela; Langa, Susana; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Arques Orobón, Juan Luis; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
closedAccess2016Effector molecules and regulatory proteins ApplicationsLandete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccess17-feb-2024Enterocins Produced by Enterococci Isolated from Breast-Fed Infants: Antilisterial PotentialLandete, José María CSIC ORCID; Montiel, R.; Rodríguez Mínguez, Eva; Arques Orobón, Juan Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Estrategia para la detoxificación de ocratoxina A mediante el empleo de bacterias lácticasSánchez-Arroyo, Ana; Landete, José María CSIC ORCID; Plaza-Vinuesa, Laura CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessoficial.pdf.jpg18-sep-2021Evoglow-Pp1 and mCherry proteins: a dual fluorescent labeling system for lactic acid bacteriaLanga, Susana; Peirotén, Ángela; Arques Orobón, Juan Luis; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccesssojaverde.pdf.jpg2016¿Existe engaño en el etiquetado de la "soja verde"?Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC ; Robredo, Sergio CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCIDartículo
closedAccessoficial.pdf.jpg8-abr-2020Expression of a β-glucosidase in bacteria with biotechnological interest confers them the ability to deglycosylate lignans and flavonoids in vegetal foodsGaya Sicilia, María Pilar; Peirotén, Ángela; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccessFermented_soy_beverages_as.pdf.jpg3-abr-2023Fermented soy beverages as vehicle of probiotic lactobacilli strains and source of bioactive isoflavones: A potential double functional effectRuiz de la Bastida, Ana; Peirotén, Ángela; Langa, Susana; Rodríguez Mínguez, Eva; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Arques Orobón, Juan Luis; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
closedAccess2-nov-2021Flavone, flavanone and flavonol metabolism from soybean and flaxseed extracts by the intestinal microbiota of adults and infantsLandete, José María CSIC ORCIDartículo
closedAccessoficial.pdf.jpgabr-2020Fluorescent detection of nisin by genetically modified Lactococcus lactis strains in milk and a colonic model: Application of whole-cell nisin biosensorsLandete, José María CSIC ORCID; Langa, Susana; Escudero, C.; Peirotén, Ángela; Arques Orobón, Juan Luisartículo
openAccess169.pdf.jpg2017Fluorescent lactic acid bacteria and bifidobacteria as vehicles of DNA microbial biosensorsLandete, José María CSIC ORCID; Arques Orobón, Juan Luisartículo
closedAccess2016Fluorescent reporter systems for tracking probiotic lactic acid bacteria and bifidobacteriaLandete, José María CSIC ORCID; Medina, Milagros CSIC ORCID; Arques Orobón, Juan Luisartículo de revisión