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Navegación por Autor Laguna Cruañes, Laura

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Low-salt recipes seasoned with GRAPE-DERIVED EXTRACTS may prevent from hypertension and glycaemiaGil-Sánchez, Irene CSIC; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, Víctor D.; Guadarrama, Alberto; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessWO2013064712A1.pdf.jpg10-may-2013Manufacture and applicatio of a fat-substitute emulsionSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpatente
openAccessnutrients-15-03767-v2.pdf.jpg28-ago-2023Measuring the Rheological and Textural Properties of Thick Purees Used to Manage Patients with Swallowing DisordersIsmael-Mohammed, Kovan; Bolivar-Prados, Mireia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Clavé, Pereartículo
openAccessPuerta-LWT2020.pdf.jpg5-dic-2020Modifying gluten-free bread's structure using different baking conditions: Impact on oral processing and texture perceptionPuerta, Patricia CSIC ORCID; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Mouthfeel perception of wine: Oral physiology, components and instrumental characterizationLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessFRI2021_Riquelme.pdf.jpg23-jun-2021Oral behavior of emulsified systems with different particle size and thickening agents under simulated conditionsRiquelme, Natalia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Robert, Paz; Arancibia, Carlaartículo
openAccessFRI2020-Puerta.pdf.jpg15-abr-2020Oral processing and dynamics of texture perception in commercial gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Villegas, Beatriz CSIC; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-abr-2019Oral processing and dynamics of texture perception of gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Villegas, Beatriz CSIC; Santillana, E.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessoraltriboManus.pdf.jpg2017Oral tribology: update on the relevance to study astringency in winesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Sarkar, Anweshaartículo
openAccessfoods-08-00190.pdf.jpg1-jun-2019Oral wine texture perception and its correlation with instrumental texture features of wine-saliva mixturesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Simone, Elena; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccessFoodHydrocHealth2023-Baixauli.pdf.jpg23-may-2023Pairing physical and sensory properties of dysphagia thickeners to understand dislikingBaixauli, Raquel CSIC; Dobiašová, A.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-jun-2009Performance of a resistant starch rich ingredient in the baking and eating quality of short-dough biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccess1-s2.0-S0023643810002008-main.pdf.jpgabr-2011Performance of a resistant starch rich ingredient in the baking and eating quality of short-dough biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
openAccessphysicafermenta.pdf.jpg2019Physical effects of dietary fibre on simulated luminal flow, studied by in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentationTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Plant-derived seasonings as sodium salt replacers in foodTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccess2017Propiedades de textura en boca de componentes del vino tintoJiménez López, Pilar; Simone, Elena; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpresentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-mar-2020¿Qué motivaciones llevan al consumidor a elegir y consumir un snack entre horas?Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessFQP2022-Puerta.pdf.jpg1-jun-2022Relevant elements on biscuits purchasing decision for coeliac children and their parents in a supermarket contextPuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-10-00905.pdf.jpg20-abr-2021Rescuing Flavor Identity and Dynamic Perception in Puréed Dishes; A Restructuring Solution for the Purée DietCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Arancibia, Carla; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Role of fibre morphology in some quality features of fibre-enriched biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Sahi, Sarab; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo