English   español  

Navegación por Autor López Campos, Oscar

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 24 a 28 de 28 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-ene-2012Using near infrared spectroscopy to estimate meat quality attributes from cattle fed sunflower or flaxseedPrieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Aalhus, J. L.; Dugan, M. E. R.; Uttaro, B.póster de congreso
openAccessPub344.pdf.jpg2005Utilización de vinaza de remolacha en la dieta de ovejas en mantenimientoLópez Campos, Oscar CSIC; Fernández Díez, Begoña CSIC; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAlbeitar 102.pdf.jpgfeb-2007Valor nutritivo de la pulpa de remolacha en ovinoFernández Díez, Begoña CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID trabajo de divulgación
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2009Vinasse added to dried sugar beet pulp: Preference rate, voluntary intake, and digestive utilization in sheepFernández Díez, Begoña CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessabr-2011Vinasse added to the concentrate for fattening lambs: Intake, animal performance, and carcass and meat characteristicsLópez Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo