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Navegación por Autor López Caballero, M. E.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effect of CO2/O2-containing modified atmospheres on packed deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris)López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gonçalves, Ana; Nunes, Maria Leonorartículo
openAccessHexylresorcinol.pdf.jpg2002Effect of high pressure and 4-hexylresorcinol on enzymatic activity and darkening in oystersPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of natural compounds alternative to commercial antimelanosics on polyphenol oxidase activity and microbial growth in cultured prawns (Marsupenaeus tiger) during chilled storageLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesseffecDM19.pdf.jpg2017Effect of seafood peptones on biomass and metabolic activity by Enterococcus faecalis DM19Djellouli, Mustapha; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Florez-Cuadrado, Diego; Ugarte-Ruíz, María; Domínguez, Lucas CSIC; Zadi-Karam, Halima; Karam, Noureddine; Roudj, Salima; López Caballero, M. E. CSIC ORCIDartículo
openAccesseffectagarfilm.pdf.jpg2018Effects of agar films incorporated with fish protein hydrolysate or clove essential oil on flounder (Paralichthys orbignyanus) fillets shelf-lifeDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Romani, Viviane Patrícia; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Prentice, Carlosartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Exploration of the antioxidant and antimicrobial capacity of two sunflower protein concentrate films with naturally present phenolic compoundsSalgado, Pablo R.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mauri, Adriana N.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessDiego Salazar et al 2021 agronomy Andean crops flour for muffins.pdf.jpg2021Exploring the potential of Andean crops for the production of gluten-free muffinsSalazar, Diego; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Silva, Diego R.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesshalophyte-plants.pdf.jpg2020Exploring the potential of common iceplant, seaside arrowgrass and sea fennel as edible halophytic plantsSánchez-Faure, Alicia CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN artículo
openAccessextentreat.pdf.jpg2000Extension of the shelf life of prawns (Penaeus japonicus) by vacuum packaging and high-pressure treatmentLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Fermented seafood products and healthMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessFish_gelatin_films_review_CSIC.pdf.jpg2009Fish gelatin: a renewable material for developing active biodegradable filmsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessGomez-Guillen-collagenreview_CSIC.pdf.jpg2011Functional and bioactive properties of collagen and gelatin from alternative sources: A reviewGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesswefta-film-F1 15.pdf.jpgoct-2007Functional properties of fish gelatin-based edible films: New perspectivesPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Functional stability of gelatin-lignosulphonate films and their feasibility to preserve sardine fillets during chilled storage in combination with high pressure treatmentNúñez-Flores, R. CSIC; Castro, A. X.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Functionality of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum incorporated to edible coatings and filmsLacey, Antonio L. de; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessglicomicro.pdf.jpg2016Glicosilación de un hidrolizado de pescado para la mejora de sus propiedades antioxidantes y antimicrobianasAlemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessSalazar et  2021 polymers- films.pdf.jpg2021Green banana (Musa acuminata AAA) wastes to develop an edible film for food applicationsSalazar, Diego; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Casado, Santiago; Viteri, Andrès; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Growth and metabolic activity of Shewanella putrefaciens maintained under different CO2 and O2 concentrationsLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Sánchez Fernández, Juan Antonio; Moral, Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009High pressure technology as a tool to obtain high quality carpaccio and carpaccio-like products from fishGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessChitosan-gallic_acid-DigitalCSIC.pdf.jpg2021Horse mackerel (Trachurus trachurus) fillets biopreservation by using gallic acid and chitosan coatingsZarandona, Iratxe; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Guerrero, Pedro; Caba, Koro de la; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo