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Navegación por Autor Kramer, J. K. G.

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openAccessBalaunzarán, X._Caracterización de la carne de caballo (2015).pdf.jpg9-nov-2015Caracterización de la carne de caballo comercializada en el Norte de España: composición química y perfil de ácidos grasosBelaunzaran, X.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-ago-2015Characterization of retail horse-meat in Northern Spain: Chemical composition and fatty acid profileBelaunzaran, X.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia CSICcomunicación de congreso
openAccessANIMAL-17-60171_R2prueba.pdf.jpg2018Effect of slaughter age and feeding system on the neutral and polar lipid composition of horse meatBelaunzaran, X.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia CSICartículo
closedAccess2012Evaluating the in vitro metabolism of docosahexaenoic acid in sheep rumen fluidAldai, Noelia CSIC; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Belenguer, Álvaro CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.artículo
openAccess13-ago-2017Feeding affected the neutral and polar lipid composition of muscle in foalsBelaunzaran, X.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Horse-meat for human consumption - Current research and future opportunitiesBelaunzaran, X.; Bessa, Rui J. B.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia CSICartículo
openAccessAldai, N. Animal 2011.pdf.jpg2011Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profilesAldai, Noelia CSIC; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Osoro, Koldoartículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Perfil de ácidos grasos totales de la carne de ternera producida en el valle del Nansa (Cantabria)Aldai, Noelia CSIC; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, Raquel CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-sep-2014Products of docosahexaenoic acid (DHA) metabolism by mixed ruminal microorganisms from sheepAldai, Noelia CSIC; Delmonte, P.; Alves, S. P.; Fardin-Kia, A. R.; Kramer, J. K. G.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Bessa, R. J. B.comunicación de congreso
closedAccess2011Review: Trans-forming beef to provide healthier fatty acid profilesDugan, M. E. R.; Aldai, Noelia CSIC; Aalhus, J. L.; Rolland, D. C.; Kramer, J. K. G.artículo
closedAccess2011The effects of feeding flaxseed to beef cows given forage based diets on fatty acids of longissimus thoracis muscle and backfatNassu, R. T.; Dugan, M. E. R.; He, M. L.; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Aldai, Noelia CSIC; Kramer, J. K. G.artículo