English   español  

Navegación por Autor Jiménez Escrig, Antonio

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 11 a 30 de 41 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess7-may-2012Characterization and biological properties in vitro of sulfated-galactans from dietary fibre in an edible red seaweedRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Common sources and estimated intake of plant sterols in the Spanish dietJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Santos-Hidalgo, A. B; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fibre and physicochemical properties of several edible seaweeds from the northwestern Spanish coastGómez Ordóñez, E.; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Dietary fibre from edible seaweeds: Chemical structure, physicochemical properties and effects on cholesterol metabolismJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccess2008Effect of a blueberry nutritional supplement on macronutrients, food group intake, and plasma vitamin E and vitamin C in US athletesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Martín, Antonio CSIC ORCID; Marks, Charles R. C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the red seaweed Mastocarpus stellatus intake on lipid metabolism and antioxidant status in healthy Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juanaartículo
closedAccess1-sep-2000Evaluation of free radical scavenging of dietary carotenoids by the stable radical 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazylJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Jiménez-Jiménez, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccess2-abr-2009Effect of grape antioxidant dietary fibre on the prevention of lipid oxidation in minced fish: Evaluation by different methodologiesSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2168222_B1.pdf.jpg1-nov-2003Fibra dietética antioxidante y concentrado de antioxidantes naturales de alga Fucus y sus procedimientos de obtenciónSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDpatente
openAccessES2168223A1.pdf.jpg1-jun-2002Fibra dietética antioxidante y concentrado de antioxidantes naturales de piel y de pulpa de guayabas (Psidium guava y Psidium acutangulum) y sus procedimientos de obtención.Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Guava fruit (Psidium guajava L.) as a new source of antioxidant dietary fiberJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rincón, Mariela; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccess2010Health-promoting activities of ultra-filtered okara protein hydrolysates released by in vitro gastrointestinal digestion: identification of active peptide from soybean lipoxygenaseJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Health-promoting effects of a dietary fiber concentrate from the soybean byproduct okara in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Tenorio, M. D; Espinosa Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003In vitro antioxidant activities of edible artichoke (Cynara scolymus L.) and effect on biomarkers of antioxidants in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Dragsted, Lars O.; Daneshvar, B; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005In vitro antioxidant activity of coffees brewed using different procedures (Italian, espresso and filter)Sánchez-González, Ignacio; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011IN VITRO INHIBITORY ACTIVITY ON ANGIOTENSIN-CONVERTING ENZYME OF OKARA PROTEIN HYDROLYSATES PRODUCED WITH PEPSIN.Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Infrared characterisation, monosaccharide profile and antioxidant activity of chemical fractionated polysaccharides from the edible seaweed sugar Kombu (Saccharina latissima)Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessabr-2002LDL oxidizability indexes in measurement of antioxidant activity in selected Spanish winesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Molecular weight distribution of polysaccharides from edible seaweeds by high-performance size-exclusion chromatography (HPSEC)Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo