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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2014 | Declaraciones de propiedades saludables en carne y derivados cárnicos | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2005 | Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parte | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J. | artículo |
openAccess | | 2021 | Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludables | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2017 | Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionales | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 15-dic-2010 | Design and development of meat-based functional foods with walnut: Technological, nutritional and health impact | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt content | López López, Inés CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Design of healthier foods and beverages containing whole algae | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serdaroglu, M.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2017 | Design of healthier pâtés by substitution of pork backfat by structured emulsions | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Mata, M. C. de la; Saiz, Arancha CSIC; Bou, Ricard CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2008 | Determination of preservatives in meat products by flow injection analysis (FIA) | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Development and assessment of healthy properties of meat and meat products designed as functional foods | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 1985 | Different proportions and types of mechanically recovered pork in hamburgers | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Garcia Matamoros, E.; Carballo, José CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Diseño y desarrollo de productos cárnicos funcionales. | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2016 | Double emulsions to improve frankfurter lipid content: Impact of perilla oil and pork backfat | Freire, María CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | DSC study on the influence of meat source, salt and fat levels, and processing parameters on batters pressurisation | Fernández Martín, Fernando CSIC; Fernández, Paloma; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Efecto de la reformulación y métodos de cocción sobre parámetros nutricionales en un producto tipo hamburguesa con composición lipídica mejorada | Sandoval, S.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Efecto del consumo de productos cárnicos con diferentes contenidos grasos sobre el perfil lipídico en sujetos con hipercolesterolemia | Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storage | Nardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 2010 | Effect of an argon-containing packaging atmosphere on the quality of fresh pork sausages during refrigerated storage | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effect of cooking method on the fatty acid content of reduced-fat and PUFA-enriched pork patties formulated with a konjac-based oil bulking system | Salcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Effect of cooking on the chemical composition of low-salt, low-fat Wakame/olive oil added beef patties with special reference to fatty acid content | López-López, I.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Cañeque, V.; Díaz, M. Teresa; López, O.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |