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Navegación por Autor Jiménez Colmenero, Francisco

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2014Declaraciones de propiedades saludables en carne y derivados cárnicosJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessIF_CarnicosII.pdf.jpgmar-2005Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parteJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.artículo
openAccessdesarrollosalud.pdf.jpg2021Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessfiguras_Food_Chem_2010_Jimenez_Sanchez_Olmedilla.pdf.jpg15-dic-2010Design and development of meat-based functional foods with walnut: Technological, nutritional and health impactJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt contentLópez López, Inés CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Design of healthier foods and beverages containing whole algaeCofrades, Susana CSIC ORCID; Serdaroglu, M.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessdesigemul.pdf.jpg2017Design of healthier pâtés by substitution of pork backfat by structured emulsionsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Mata, M. C. de la; Saiz, Arancha CSIC; Bou, Ricard CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Determination of preservatives in meat products by flow injection analysis (FIA)Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Development and assessment of healthy properties of meat and meat products designed as functional foodsOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Different proportions and types of mechanically recovered pork in hamburgersJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Garcia Matamoros, E.; Carballo, José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Diseño y desarrollo de productos cárnicos funcionales.Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Double emulsions to improve frankfurter lipid content: Impact of perilla oil and pork backfatFreire, María CSIC ORCID; Bou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000DSC study on the influence of meat source, salt and fat levels, and processing parameters on batters pressurisationFernández Martín, Fernando CSIC; Fernández, Paloma; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccess2014Efecto de la reformulación y métodos de cocción sobre parámetros nutricionales en un producto tipo hamburguesa con composición lipídica mejoradaSandoval, S.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessefeconsumhiper.pdf.jpg2012Efecto del consumo de productos cárnicos con diferentes contenidos grasos sobre el perfil lipídico en sujetos con hipercolesterolemiaDelgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
openAccessEffAddStorage.pdf.jpg2017Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storageNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of an argon-containing packaging atmosphere on the quality of fresh pork sausages during refrigerated storageRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of cooking method on the fatty acid content of reduced-fat and PUFA-enriched pork patties formulated with a konjac-based oil bulking systemSalcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccess2011Effect of cooking on the chemical composition of low-salt, low-fat Wakame/olive oil added beef patties with special reference to fatty acid contentLópez-López, I.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Cañeque, V.; Díaz, M. Teresa; López, O.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo