English
español
Navegación por Autor Hoz, Lorenzo de la
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|---|---|
closedAccess | 1992 | Flavour of heated milks. A review | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Hoz, Lorenzo de la | artículo | |
closedAccess | 2010 | Microbial transglutaminase for cold-set binding of unsalted/salted pork models and restructured dry ham | Romero de Ávila, M. D.; Ordóñez, J. A.; Hoz, Lorenzo de la; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Cambero, M. I. | artículo | |
closedAccess | 10-sep-2003 | Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian Pigs | Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López-Bote, Clemente; Hoz, Lorenzo de la; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ordóñez, Juan A. | artículo |