English   español  

Navegación por Autor Hilbert, Ghislaine

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 6 a 12 de 12 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessMoralesF_FrontPlantSci_2020.pdf.jpgdic-2020High Temperature and Elevated Carbon Dioxide Modify Berry Composition of Different Clones of Grapevine (Vitis vinifera L.) cv. TempranilloArrizabalaga-Arriazu, Marta; Gomès, Eric; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Pascual, Inmaculada; Hilbert, Ghislaineartículo
openAccessArrizabalaga et al_JAFC.pdf.jpg25-may-2021Impact of 2100-Projected Air Temperature, Carbon Dioxide, and Water Scarcity on Grape Primary and Secondary Metabolites of Different Vitis vinifera cv. Tempranillo ClonesArrizabalaga-Arriazu, Marta; Gomès, Eric; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Pascual Elizalde, Inmaculada; Hilbert, Ghislaineartículo
openAccessMoralesF_Plants-Basel_2022.pdf.jpgjun-2022Is Tempranillo Blanco Grapevine Different from Tempranillo Tinto Only in the Color of the Grapes? An Updated ReviewKizildeniz, Tefide; Pascual, Inmaculada; Hilbert, Ghislaine; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCIDartículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Metabolite analysis reveals distinct spatio-temporal accumulation of anthocyanins in two teinturier variants of cv. ‘Gamay’ grapevines (Vitis vinifera L.)Kong, Junhua; Wu, Jing; Guan, Le; Hilbert, Ghislaine; Delrot, Serge; Fan, Peige; Liang, Zhenchang; Wu, Benhong; Matus, José Tomás CSIC ORCID CVN ; Gomès, Eric; Dai, Zhanwuartículo
embargoedAccess30-ago-2023MYB24 orchestrates terpene and flavonol metabolism as light responses to anthocyanin depletion in variegated grape berriesZhang, Chen CSIC ORCID; Dai, Zhanwu; Ferrier, Thilia CSIC ORCID; Orduña, Luis CSIC ORCID; Santiago, Antonio CSIC ORCID; Peris, Arnau; Wong, Darren; Kappel, Christian; Savoi, Stefania; Loyola, Rodrigo; Amato, Alessandra; Kozak, Bartosz; Li, Miaomiao; Liang, Akun; Carrasco Gata, David; Meyer-Regueiro, Carlos; Espinoza, Carmen; Hilbert, Ghislaine; Figueroa-Balderas, Rosa; Cantu, Dario; Arroyo García, Rosa Adela; Arce-Johnson, Patricio; Claudel, Patricia; Errandonea, Daniel; Rodriguez-Concepcion, Manuel CSIC ORCID ; Duchêne, Eric; Huang, Shao-Shan Carol; Castellarin, Simone Diego; Tornielli, Giovanni Battista; Barrieu, Francois; Matus, José Tomás CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2018Tempranillo clones differ in the response of berry sugar and anthocyanin accumulation to elevated temperatureArrizabalaga-Arriazu, Marta; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Oyarzun, Mónica; Delrot, Serge; Gomès, Eric; Irigoyen, Juan José CSIC ORCID; Hilbert, Ghislaine; Pascual, Inmaculadaartículo
openAccesserad223.pdf.jpg31-oct-2023The flavour of grape colour: anthocyanin content tunes aroma precursor composition by altering the berry microenvironmentRodríguez-Lorenzo, Maite CSIC; Mauri, Nuria CSIC ORCID; Royo, Carolina CSIC ORCID; Rambla, José L.; Diretto, Gianfranco; Demurtas, Olivia; Hilbert, Ghislaine; Renaud, Christel; Tobar, Vanessa; Huete, Joaquín; Delrot, Serge; Granell, Antonio CSIC ORCID; Martínez-Zapater, José Miguel; Carbonell-Bejerano, Pablo CSIC ORCIDartículo