English   español  

Navegación por Autor Herraiz Carasa, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 23 a 42 de 108 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Derivatization of Chiral Amino Acids in Supercritical Carbon DioxideCaja López, M. del Mar; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Detection of radiolytic hydrocarbons by supercritical fluid extraction and gas chromatographic-mass spectrometric analysis of irradiated cheeseBarba, Carmen CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Detection of the adulteration of olive oils by solid phase microextraction and multidimensional gas chromatographyFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of (E)-5-methylhept-2-en-4-one in deodorised hazelnut oil. Application to the detection of adulterated olive oilsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja López, M. del Mar; León Camacho, Manuel CSIC ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of the enantiomeric composition of γ-lactones in edible oils by on-line coupled high performance liquid chromatography and gas chromatographyRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Differences between wines fermented with and without sulphur dioxide using various selected yeastsHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Differentiation of heat-treated milks by using steam distillation solvent extractionBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Direct enantiomeric analysis of Mentha essential oilsBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Direct headspace sampling with on-column thermal focusing in capillary gas chromatographyReglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of sample freezing on the SPME performance in the analysis of chiral volatile compounds in foodsFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of temperature and density on the performance of micropacked columns in supercritical fluid chromatographyIbáñez, Elena CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccesseffecterpene.pdf.jpg2004Effect of thermal treatment during processing of orange juice on the enantiomeric distribution of chiral terpenesRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccesseffecvolat.pdf.jpg1990Effects of the presence of skins during alcoholic fermentation on the composition of wine volatilesHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Enantiomer analysis of chiral lactones in foods by on-line coupled reversed-phase liquid chromatography—gas chromatographyBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Enantiomeric analysis of chiral compounds in irradiated foods using multidimensional gas chromatographyBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Flores, Gema CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Enantiomeric analysis of limonene and carvone by direct introduction of aromatic plants into multidimensional gas chromatographyBarba, Carmen CSIC ORCID; Toledano, R. M.; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Enantiomeric analysis of β-pinene and limonene by direct coupling of reversed phase liquid chromatography and gas chromatography using absorbents as packing materialsFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessenanorigi.pdf.jpg2002Enantiomeric composition of filbertone in hazelnuts and hazelnut oils from different geographical originsRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Gómez Caballero, E.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Enantiomeric composition studies in Lavandula species using supercritical fluidsFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Enantiomeric distribution of chiral compounds in orange juices according to their geographical originsRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Caja, Maria del Mar; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo