English   español  

Navegación por Autor Hernández, Francisca

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 27  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess1-feb-2021A new combined sensory-instrumental tool for pomegranate seed hardness determinationCalín-Sánchez, A.; Cano-Lamadrid, M.; Alcaráz-Mármol, Francisco; García-Sánchez, Francisco CSIC ORCID CVN ; Hernández, Francisca; Martínez-Nicolás, Juan Joséartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-may-2019Almond fruit quality can be improved by means of deficit irrigation strategiesLipan, Leontina; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Rodgríguez, Lucía; Cano-Lamadrid, M.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Burló, F.; Vázquez-Araujo, L.; Andreu Cáceres, L.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessAntioxidant_capacity_fatty_acids_profile_descriptive_sensory_analysis_Postprint.pdf.jpg2017Antioxidant capacity, fatty acids profile, and descriptive sensory analysis of table olives as affected by deficit irrigationCano-Lamadrid, M.; Hernández, Francisca; Corell González, M.; Burló, F.; Legua, Pilar; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg12-sep-2020Chemical and sensorial characterization of spray dried hydroSOStainable almond milkLipan, Leontina; Rusu, Bogdan; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Vodnar, Dan C.; Corell González, M.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessCriteria_ HydroSOS_Qualit_Index_application_2020_OA_CC4.pdf.jpg17-feb-2020Criteria for hydroSOS quality index. Application to extra virgin olive oil and processed table olivesSánchez-Bravo, Paola; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Corell González, M.; Noguera-Artiaga, Luis; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Martín Palomo, Mª José; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-nov-2016Déficit hídrico como herramienta para adelantar la recolección y mejorar la calidad de la granadaGalindo Egea, A. CSIC ORCID; Calín-Sánchez, A.; Rodríguez Hernández, Pedro; Cruz, Z. N.; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Corell González, M.; Martínez-Font, R.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Hernández, Franciscacomunicación de congreso
openAccessagronomy-10-01632-v2.pdf.jpg23-oct-2020Deficit Irrigation and Its Implications for HydroSOStainable Almond ProductionGarcía-Tejero, Iván F.; Lipan, Leontina; Gutiérrez-Gordillo, Saray CSIC ORCID ; Durán Zuazo, Víctor Hugo; Jančo, I.; Hernández, Francisca; Cárceles Rodríguez, Belén; Carbonell-Barrachina, A.A.artículo
openAccesswater-12-03336-v2.pdf.jpg7-nov-2020Deficit Irrigation as a Suitable Strategy to Enhance the Nutritional Composition of HydroSOS AlmondsGutiérrez-Gordillo, Saray CSIC ORCID ; Lipan, Leontina; Durán Zuazo, Víctor Hugo; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Hernández-Zazueta, Martin Samuel; Carbonell-Barrachina, A.A.; García-Tejero, Iván F.artículo
openAccessEffect_regulated_deficit_irrigation_quality_2019_Postprint.pdf.jpg20-jul-2019Effect of regulated deficit irrigation on the quality of raw and table olivesSánchez-Rodgríguez, Lucía; Lipan, Leontina; Andreu Cáceres, L.; Martín Palomo, Mª José; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Hernández, Franciscaartículo
openAccessEffect_spanich_style_processing_2018_Postprint.pdf.jpg15-mar-2019Effect of Spanish-style processing on the quality attributes of HydroSOStainable green olivesSánchez-Rodgríguez, Lucía; Corell González, M.; Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-ene-2020Enhancing Nut Quality Parameters and Sensory Profiles in Three Almond Cultivars by Different Irrigation RegimesLipan, Leontina; García-Tejero, Iván F.; Gutiérrez-Gordillo, Saray CSIC ORCID ; Demirbaş, N.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Durán Zuazo, Víctor Hugo; Carbonell-Barrachina, A.A.artículo
openAccessEvaluation_rowers_efforts_improve_sustainability_2019_Postprint.pdf.jpg17-nov-2019Evaluation of growers’ efforts to improve the sustainability of olive orchards: Development of the hydroSOStainable indexCorell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-may-2019GENOMIC LOSS OF HLA ALLELES CHANGES THE CLINICAL OUTCOME IN LOW-RISK MYELODYSPLASTIC SYNDROME PATIENTSMontes, Paola; Cabo, Laura; Bernal, Mónica; Kerick, Martin; Hernández, Francisca; Jiménez, Pilar, Garrido, Pilar; Martín, J.; Garrido, Federico; Ruiz-Cabello, Franciscocomunicación de congreso
openAccessHow_does_water_stress_roasting_2021_Preprint.pdf.jpgoct-2021How does water stress and roasting temperature affect the physicochemical parameters of almonds?Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessIncorporacion_uso_agua_marca_estrategia_2020.pdf.jpg9-mar-2020Incorporación del uso del agua a la marca como estrategia de mejora del valor añadido del AOVE: los productos HidroSOSCorell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCIDartículo
openAccessagronomy-10-01470.pdf.jpgoct-2020Long-term correlation between water deficit and quality markers in hydrosostainable almondsLipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Corell González, M.; Vázquez-Araujo, L.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessagronomy-10-01093-v3.pdf.jpg28-jul-2020Molecular, Physico-Chemical, and Sensory Characterization of the Traditional Spanish Apple Variety “Pero de Cehegín”Martínez, Ramón; Legua, Pilar; Hernández, Francisca; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Gogorcena Aoiz, Yolanda CSIC ORCID ; Martínez-Nicolás, Juan José; Melgarejo, Pabloartículo
openAccessNutrition_quality_parameters_almonds_affected_2019_OA_CC4.pdf.jpg21-jul-2019Nutrition quality parameters of almonds as affected by deficit irrigation strategiesLipan, Leontina; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; López Lluch, David B.; Cano-Lamadrid, M.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Vázquez-Araujo, L.; Corell González, M.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2020Optimization of roasting conditions in hydroSOStainable almonds using volatile and descriptive sensory profiles and consumer acceptanceLipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Łyczko, Jacek; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Hernández, Francisca; García-García, Elena; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessMorenoM_SciHort_2010.pdf.jpgabr-2010Performance of Prunus rootstocks for apricot in Mediterranean conditionsHernández, Francisca; Pinochet, Jorge; Moreno Sánchez, María Ángeles CSIC ORCID ; Martínez, Juan José; Legua, Pilarartículo