English   español  

Navegación por Autor Guignon, Bérengère

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 32 a 51 de 52 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Prediction of ice content in biological model solutions when frozen under high pressureGuignon, Bérengère; Aparicio, C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimasartículo
openAccessJFPE_ Pedro Sanz.pdf.jpg2021Pressure-induced modification of sodium caseinate techno-functional propertiesCosto, Rocío CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Guignon, Bérengèreartículo
openAccessPRESSURE-SHIFT NUCLEATION.pdf.jpg2012Pressure-shift nucleation: A potential tool for freeze concentration of fluid foodsOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz, P.; Sanz, P.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccess2285871_A1.pdf.jpg16-nov-2004Procedimiento para acortar el tiempo de enfriamiento de recintos destinados al tratamiento de los alimentos por alta presiónDíaz, José Miguel; Guerra García, R. Mario; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Guignon, Bérengèrepatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Propiedades volumétricas del zumo de naranja a temperaturas comprendidas entre -20ºc y 40ºC y presiones de hasta 350 MPaGuignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Role of water structure on the high pressure micellization and phase transformations of sodium dodecanoate aqueous solutionsHidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN ; Guignon, Bérengèreartículo
openAccess2008Sensor para la Determinación de la Temperatura y del Contenido de Hielo de un Alimento Parcialmente Congelado a Partir de Medidas UltrasónicasAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina, Antonio de; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Specific volume and compressibility measurements of tomato paste at moderately high pressure as a function of temperatureAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Guignon, Bérengèreartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Specific volume of liquid water from (253 to 323) K and pressures up to 350 MPa by volumetric measurementsGuignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Speed of sound in liquid water from (253.15 to 348.15) K and pressures from (0.1 to 700) MPaHidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Guignon, Bérengèreartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Synergy between high-pressure, temperature and ascorbic acid on the inactivation of Bacillus cereusPréstamo, Guadalupe CSIC ; Pedrazuela, A.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012The effects of high hydrostatic pressure at subzero temperature on the quality of ready-to-eat cured beef carpaccioVaudagna, S. R.; González, Claudia B.; Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The initial freezing temperature of foods at high pressureGuignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Thermal expansion coefficient and specific heat capacity from sound velocity measurements in tomato paste from 0.1 up to 350 MPa and as a function of temperatureAparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Tratamiento a alta presión para prolongar la vida útil del fresón: Estudio de viabilidadOtero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Tratamientos a alta presión para prolongar la vida útil del fresón: Estudio de viabilidadOtero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess2013Últimos avances en tecnologías de congelación de alimentos.Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Volumetric properties at high pressure of waste oil methyl ester compared with diesel oilRodríguez-Antón, L. M.; Aparicio, C.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Volumetric properties of pressure-transmitting fluids up to 350 MPa: Water, ethanol, ethylene glycol, propylene glycol, castor oil, silicon oil, and some of their binary mixtureGuignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Volumetric properties of sunflower and olive oils at temperatures between 15 and 55°C under pressures up to 350 MPaGuignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo