English
español
Navegación por Autor Guerra, Marisa
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 15-ene-2007 | Chemical, biological and sensory evaluation of pasta products supplemented with α-galactoside-free lupin flours | Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Granito, Marisela; Guerra, Marisa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC | artículo |
closedAccess | | ago-2003 | Effect of natural and controlled fermentation on flatus-producing compounds of beans (Phaseolus vulgaris) | Granito, Marisela; Champ, Martine; Guerra, Marisa; Frías, Juana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | feb-2005 | Fermented Phaseolus vulgaris: Acceptability and intestinal effects | Granito, Marisela; Michel, Catherine; Frías, Juana CSIC ORCID ; Champ, Martine; Guerra, Marisa | artículo |
closedAccess | | feb-2005 | Influence of fermentation on the nutritional value of two varieties of Vigna sinensis | Granito, Marisela; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Guerra, Marisa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC | artículo |
closedAccess | | mar-2002 | Nutritional improvement of beans (Phaseolus vulgaris) by natural fermentation | Granito, Marisela; Frías, Juana CSIC ORCID ; Doblado, Rosa; Guerra, Marisa; Champ, Martine; Vidal-Valverde, Concepción CSIC | artículo |