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Navegación por Autor Guadalupe, Zenaida

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmolecules-27-04815.pdf.jpg27-jul-2022The Effects of Grape Polysaccharides Extracted from Grape By-Products on the Chemical Composition and Sensory Characteristics of White WinesPérez-Magariño, Silvia; Cano-Mozo, Estela; Bueno-Herrera, Marta; Canalejo, Diego CSIC ORCID; Doco, Thierry; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCIDartículo
embargoedAccess15-nov-2023Ultrasound and microwave techniques for assisting ageing on lees of red winesMuñoz García, Raquel CSIC; Martínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Marchante-Cuevas, Lourdes; Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna; Pérez-Coello, M. Soledadartículo
openAccess1-s2.0-S0308814621006750-main.pdf.jpg15-sep-2021Ultrasound treatment of crushed grapes: Effect on the must and red wine polysaccharide compositionMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarnaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-may-2015Use of Commercial Dry Yeast Products Rich in Mannoproteins for White and Rosé Sparkling Wine ElaborationPérez-Magariño, Silvia; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; Ortega-Heras, M.; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Use of different enological techniques to prepare red base wines: Effect on volatile compositionPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Salgado, Camila; Palacio, Laura; Hernández, Antonio; Prádanos, Pedropóster de congreso
openAccessagronomy-12-01373-v2.pdf.jpg7-jun-2022Utilization of Vertical Cordon System to Improve Source-Sink Balance and Wine Aroma under Water Shortage Conditions of Maturana BlancaPuelles, Miguel CSIC ORCID CVN; Balda, Pedro CSIC; Labarga, David CSIC ORCID; Mairata, Andreu CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pou, Alicia CSIC ORCIDartículo
openAccess1-s2.0-S0023643822012634-main.pdf.jpgene-2023Volatile and sensory characterization of Tempranillo wines aged in Quercus alba oak barrels of different geographical origins in USAFeng, Zhaochi; Martínez-Lapuente, Leticia; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2019Volatile composition, foam characteristics and sensory properties of Tempranillo red sparkling wines elaborated using different techniques to obtain the base winesPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
closedAccessjun-2010Yeast Mannoproteins in Red Winemaking: Effect on Polysaccharide, Polyphenolic, and Color CompositionGuadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo