English   español  

Navegación por Autor González, M. Jesús

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 23 a 42 de 52 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2011Impact of Thermal Processing on the Activity of Gallotannins and Condensed Tannins from Hamamelis virginiana Used as Functional Ingredients in SeafoodTorres, Josep Lluís CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Implementation of lipidomic analysis as eco-physiological tool in tropical seagrass species: responses to experimental warming and nutrient stressBeca-Carretero, Pedro CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Álvarez-Salgado, Xosé Antón CSIC ORCID ; Winters, Gidon; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Increased saturated fat impairs cholesterol and lipid mediator profiles in a brain regionspecific manner: an age and dietary perspectiveCastro, Verónica; Lois, Salomé CSIC; González, M. Jesús CSIC ORCID; Romeu, Marta; Ramos-Romero, Sara CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Influencia de la naturaleza del emulsificante en la actividad antioxidante de quercetina e isoquercitrin en sistemas emulsificados basados en lípidos marinosGonzález, M. Jesús CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Natural antioxidants for preserving quality of fatty fish productsMedina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; González, M. Jesús CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Novel natural compounds from grape byproducts as inhibitors of rancidity in fish lipids and in frozen fatty fishPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2007Nutritional composition and safety of Patagonotothenramsayi, a discard species from Patagonian ShelfGonzález, M. Jesús CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Brickle, Paul; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessObtencion_lipidos_alto_2021.pdf.jpg2021Obtención de lípidos de alto valor nutricional a partir de productos de desecho resultantes de la comercialización de chipirón (loligo gahi)Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Trigo, Marcos CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Lois, Salomé CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessObtencion_lipidos_polares_poster_2022.pdf.jpg2022Obtención de lípidos polares a partir de desechos industriales de pulpo (Octopus vulgaris) mediante empleo de disolventes de tipo GRASAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Iglesias, Manuel CSIC ORCID; Costa, Raquel; Trigo, Marcos CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Lois, Salomé CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Optimisation of yield and rancid stability of oil extracted from squid (Illex argentinus) viscera by eco-friendly processingRodríguez, Alicia; Trigo, Marcos CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Barros, Lorena CSIC; Fernández, Ingrid; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessPrebreeding_diets_OA_2021.pdf.jpg2021Pre-breeding Diets in the Seahorse Hippocampus reidi: How Do They Affect Fatty Acid Profiles, Energetic Status and Histological Features in Newborn?Planas, Miguel CSIC ORCID ; Olivotto, Ike; González, M. Jesús CSIC ORCID; Laurá, Rosaria; Angeletti, Carlo; Amici, Adolfo; Zarantoniello, Matteoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Predicted warming intensifies the negative effects of eutrophication on tropical seagrass: implementat sensitive indicatorBeca-Carretero, Pedro CSIC ORCID; García Azcárate, Tomás CSIC ORCID ; Teichberg, Mirta; Patra, Priyanka; Feroze, Farhan; González, M. Jesús CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Winters, Gidoncomunicación de congreso
openAccessPredicted_warming_OA_2022.pdf.jpg2022Predicted warming intensifies the negative effects of nutrient increase on tropical seagrass: A physiological and fatty acid approachBeca-Carretero, Pedro CSIC ORCID; Azcárate-García, Tomás CSIC ORCID; Teichberg, Mirta; Patra, Priyanka; Feroze, Farhan; González, M. Jesús CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Winters, Gidonartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Predicting the combined effects of warming and nutrient increase on the tropical seagrass Halophila stipulaceaWinters, Gidon; Beca-Carretero, Pedro CSIC ORCID; García Azcárate, Tomás CSIC ORCID ; Teichberg, Mirta; Patra, Priyanka; Feroze, Farhan; González, M. Jesús CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Preliminary evaluation of by-products from cereal processing as alternative ingredients in aquafeeds for greater amberjack (Seriola dumerili)Soriano, Patricia; Navarro-Guillén, Carmen CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; González, M. Jesús CSIC ORCID; Delporte, Christianpóster de congreso
closedAccess25-feb-2005Preservation of the endogenous antioxidant system of fish muscle by grape polyphenols during frozen storagePazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessPromoting_higher_added_value.pdf.jpg2005Promoting higher added value to a finfish species rejected to seaFuertes-Gamundi, José R.; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Núñez, Cruz; González, M. Jesús CSIC ORCIDinforme técnico
openAccessQuality_loss_related.pdf.jpg2004Quality loss related to rancidity development during frozen storage of horse mackerel (Trachurus trachurus)Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Rapid and simultaneous determination of polychlorinated biphenyls and their main metabolites (hydroxylated and methyl sulfonyl) by gas chromatography coupled to mass spectrometry: Comparison of different ionisation modesCastro-Puyana, M. CSIC ORCID; Herrero, Laura CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Gómara, Belén CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Redox Proteomics and lipidomics tools for studying the health benefits of fish oils in combination with natural antioxidants in diet-induced prediabetesMéndez, Lucía CSIC ORCID; Dasilva, Gabriel CSIC ORCID; Lois, Salomé CSIC; González, M. Jesús CSIC ORCID; Barros, Lorena CSIC; Miralles-Pérez, Bernat; Nogués, M. R.; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso