English   español  

Navegación por Autor Goñi, Isabel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 29 a 42 de 42 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1996Measurement of health-promoting properties in fruit dietary fibres: Antioxidant capacity, fermentability and glucose retardation indexLarrauri, José A.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Martín Carrón, Nuria; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Nutritional and physiological properties of grape pomace as a potential food ingredientMartín Carrón, Nuria; García Alonso, Alejandra; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessFoodRI_2023_V163_112284.pdf.jpgene-2023Nutritional composition of green asparagus (Asparagus officinalis L.), edible part and by-products, and assessment of their effect on the growth of human gut-associated bacteriaRedondo-Cuenca, Araceli; García-Alonso, Alejandra CSIC ORCID; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Castro, Irma; Alba, Claudio; Miguel Rodríguez, Juan; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997pH-Sensitive hydrogels based on non-ionic acrylic copolymersVázquez Lasa, Blanca; Gurruchaga, M.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; San Román, Julio CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Possible common properties of dietary fibre constituents and polyphenolsBravo, Laura CSIC ORCID; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccess2010Proanthocyanidin metabolites associated with dietary fibre from in vitro colonic fermentation and proanthocyanidin metabolites in human plasmaSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Touriño, Sonia CSIC; Serrano, José CSIC; Fuguet, Elisabet CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Reduction in serum total and LDL cholesterol concentrations by a dietary fiber and polyphenol-rich grape product in hypercholesterolemic ratsMartín Carrón, Nuria; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Larrauri, José A.; García Alonso, Alejandra; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Resistant starch and potential glycaemic index of raw and cooked legumes (lentils, chickpeas and beans)García Alonso, Alejandra; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Resistant starch in foods: modified method for dietary fibre residuesSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mañas, Evaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Resistant starch in potatoes deep-fried in olive oilGoñi, Isabel CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Larrauri, José A.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Scaffolds based on hydroxypropyl starch: processing, morphology, characterization, and biological behaviorSilva, Itziar CSIC; Gurruchaga, Mariló; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Fernández-Gutiérrez, Mar CSIC ORCID ; Vázquez Lasa, Blanca; San Román, Julio CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Synthesis and characterization of silica-chitosan hybrid materials as antibacterial coatings for titanium implantsPalla-Rubio, B.; Araújo-Gomes, N.; Fernández-Gutiérrez, Mar CSIC ORCID ; Rojo, Luis CSIC ORCID; Suay, J.; Gurruchaga, M.; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004The intake of dietary indigestible fraction in the Spanish diet shows the limitations of dietary fibre data for nutritional studiesSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Towards an updated methodology for measurement of dietary fiber, including associated polyphenols, in food and beveragesGoñi, Isabel CSIC ORCID; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Pérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo