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Navegación por Autor Gil Muñoz, M.ª Isabel

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess13-jun-2003l-Galactono-γ-Lactone Dehydrogenase Activity and Vitamin C Content in Fresh-Cut Potatoes Stored under Controlled AtmospheresTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Hernández, José Antonio CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccessene-2011Low oxygen levels and light exposure affect quality of fresh-cut Romaine lettuceMartínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Luna, Consuelo; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessWO2012066165A2.pdf.jpg24-may-2012Method and associated system for detecting and analysing pathogenic agents and/or agents capable of causing the deterioration of food of vegetable originGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, Davidsolicitud de patente
openAccessWO2006037833A1.pdf.jpg13-abr-2006Method of preparing ready-to-eat or minimally-processed artichoke (CYNARA SCOLYMUS L.) and minimally-processed artichokes thus obtalned.Gil Muñoz, M.ª Isabel; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCIDpatente
openAccessES2382516A1.pdf.jpg11-jun-2012Método y sistema asociado para la detección y el análisis de agentes patógenos y/o capaces de causar el deterioro en alimentos vegetalesGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, Davidsolicitud de patente
closedAccess8-nov-2008Microbial Quality and Bioactive Constituents of Sweet Peppers from Sustainable Production SystemsMarín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Flores, Pilar; Hellín, Pilar; Selma, María Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessoct-2006Microbial, nutritional and sensory quality of rocket leaves as affected by different sanitizersMartínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Bennett, Richard N.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccesssep-2006Minimal processing for healthy traditional foodsAllende, Ana CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessSTE2021-Truchado.pdf.jpg30-mar-2021Monitoring of human enteric virus and coliphages throughout water reuse system of wastewater treatment plants to irrigation endpoint of leafy greensTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Garre, Alberto; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Simón Andreu, Pedro J.; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessTruchado2021IntJFoodMicro.pdf.jpg16-oct-2021New standards at European Union level on water reuse for agricultural irrigation: Are the Spanish wastewater treatment plants ready to produce and distribute reclaimed water within the minimum quality requirements?Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; López, Cecilia; Garre, Alberto; López, Román; Böhme, Carola; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessCEBAS_AGROCSIC.pdf.jpgdic-2005Nuevas Tendencias de Procesado y Conservación de Alimentos Vegetales de IV GamaGil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-10-01853-v2.pdf.jpg11-ago-2021Occurrence and Accumulation of Human Enteric Viruses and Phages in Process Water from the Fresh Produce IndustryCuevas Ferrando, Enric CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Pérez-Cataluña, Alba CSIC ORCID; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Hernández, Natalia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-12-03171-v2.pdf.jpg23-ago-2023Optimization of the Use of a Commercial Phage-Based Product as a Control Strategy of Listeria monocytogenes in the Fresh-Cut IndustryGómez-Galindo, Marisa; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-nov-2005Overview of Hazards in Fresh‐Cut Produce Production: Control and Management of Food Safety HazardsGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess11-jun-2005Ozonated Water Extends the Shelf Life of Fresh-Cut LettuceBeltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessTruchado2021FoodMicrobiol.pdf.jpgdic-2021Peroxyacetic acid and chlorine dioxide unlike chlorine induce viable but non-culturable (VBNC) stage of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in wash waterTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccess9-abr-2002Phenolic Compounds and Related Enzymes Are Not Rate-Limiting in Browning Development of Fresh-Cut PotatoesCantos Villar, Emma; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess2004Polyphenolic compounds of Mediterranean Lamiaceae and investigation of orientational effects on Acanthoscelides obtectus (Say)Regnault-Roger, Catherine; Ribodeau, Michel; Hamraoui, Abdelhaziz; Bareau, Isabelle; Blanchard, Patrice; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccess16-ene-2020Post-process treatments are effective strategies to reduce Listeria monocytogenes on the surface of leafy greens: A pilot studyTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Elsser-Gravesen, Anne; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccess4-ago-2007Potential microbial risk factors related to soil amendments and irrigation water of potato cropsSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Elizaquível, P.; Aznar, Rosa CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo