English   español  

Navegación por Autor Garde-Cerdán, Teresa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 212 a 221 de 221 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessfoods-12-01142.pdf.jpgmar-2023Vine foliar treatments at veraison and post-veraison with methyl jasmonate enhanced aromatic, phenolic and nitrogen composition of tempranillo blanco grapesSáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Ribeiro Gomez, Freud Max; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Torres Díaz, Lesly Laura; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-abr-2016Vine-shoot waste aqueous extract applied as foliar fertilizer to grapevines: Effect on amino acids and fermentative volatile contentSánchez-Gómez, R.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Zalacaín, Amaya; Cabrita, M. J.; Salinas, M. Rosarioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2016Vinificación y posterior envejecimiento de vinos blancos con bajo contenido de dióxido de azufreGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Diago, Maria P. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-ago-2018Volatile composition of Carignan noir wines from ungrafted and grafted onto País (Vitis vinifera L.) grapevines from ten wine-growing sites in Maule Valley, ChileGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Carrasco-Quiroz, Marioli CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Martínez-Gil, A. M.; del Alamo-Sanza, Maria; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
openAccessvolatile_composition_Lorenzo.pdf.jpg21-ago-2015Volatile composition of wines elaborated from organic and non-organic grapesLorenzo, Cándida; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Lara Fernández, José Félix; Martínez-Gil, A. M.; Pardo, F.; Salinas, M. Rosarioartículo
openAccess2012Volatile compounds formation in alcoholic fermentation from grapes collected at 2 maturation stages: Influence of nitrogen compounds and grape varietyMartínez-Gil, A. M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Lorenzo, Cándida; Lara, José Félix; Pardo, F.; Rosario Salinas, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2019Waste waters from the leachate of mushroom as vine foliar treatments: influence on grape volatile composition over two consecutive seasonsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Wine aging and spoilageRubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Bordiga. M.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-abr-2022Year, watering regime and foliar methyl jasmonate doped nanoparticles treatments: Effects on must nitrogen compounds in Monastrell grapesPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Intrigliolo, Diego S. CSIC ORCID; Parra-Torrejón, Belén; Ramírez-Rodríguez, Gloria B.; Delgado-López, José M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-feb-2015Yeast inactivation by PEF in red wineLópez-Giral, Noelia; Solchaga-Las Peñas, M.; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso