English   español  

Navegación por Autor García-Viguera, Cristina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 55 a 74 de 87 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessfoods-07-00072.pdf.jpg7-may-2018Nanoparticles and Controlled Delivery for Bioactive Compounds: Outlining Challenges for New “Smart-Foods” for HealthMartínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-10-00196.pdf.jpg19-ene-2021Native Species Facing Climate Changes: Response of Calafate Berries to Low Temperature and UV RadiationRomero-Román, María Eugenia; Schoebitz, Mauricio; Bastías, Richard M.; Fernández, Pablo S.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; López-Belchi, María Doloresartículo
openAccessNatural_bioactive_compounds_Teixeira.pdf.jpg4-nov-2014Natural bioactive compounds from winery by-products as health promoters: A reviewTeixeira, Ana; Baenas, Nieves CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Barros, Ana; Rosa, Eduardo; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
openAccessNew_Dominguez_Perles_Art2020.pdf.jpg30-abr-2020New Insights in (Poly)phenolic Compounds: From Dietary Sources to Health EvidenceDomínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Baenas, Nieves CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
openAccessmolecules-24-01632.pdf.jpg25-abr-2019New UHPLC-QqQ-MS/MS Method for the Rapid and Sensitive Analysis of Ascorbic and Dehydroascorbic Acids in Plant FoodsBaenas, Nieves CSIC ORCID; Salar, Francisco J.; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess11-nov-2007Nitrogen, Phosphorus, and Sulfur Nutrition in Broccoli Plants Grown Under SalinityLópez-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Alcaraz, Carlos F.artículo
openAccessMedina2013FoodChem.pdf.jpg2013Non-targeted metabolomic approach reveals urinary metabolites linked to steroid biosynthesis pathway after ingestion of citrus juiceMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Orduna, Jesús CSIC ORCID ; Savirón, María; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Nutrigenómica, alimentación y salud. Estudio de ProspectivaCarreres, José E.; Muñoz, Emilio CSIC ORCID ; Pérez-Tur, Jordi CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID libro
closedAccess15-oct-2003Phenolic compound contents in edible parts of broccoli inflorescences after domestic cookingVallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccessfeb-2001Phenolic compounds from Brazilian propolis with pharmacological activitiesMarcucci, María Cristina; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Bankoba, V. S.; Castro, de S. L; Dantas, Ana Paula; Valente, P. H. M.; Paulino, Niraldoartículo
openAccessPhysical_activity2012.pdf.jpg15-dic-2012Physical activity increases the bioavailability of flavanones after dietary aronia-citrus juice intake in triathletesMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Cejuela-Anta, R.; Martínez-Sanz, J.M.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessPhytochemical_fingerprinting_vegetable.pdf.jpg2011Phytochemical fingerprinting of vegetable Brassica oleracea and Brassica napus by simultaneous identification of glucosinolates and phenolicsVelasco Pazos, Pablo CSIC ORCID; Francisco Candeira, Marta CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Cartea González, María Elena CSIC ORCIDartículo
openAccessES2382299A1.pdf.jpg7-jun-2012Polvo vegetal para alimentación y protección vegetal y métodos de preparaciónGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessfoods-10-02804.pdf.jpg15-nov-2021Potential Activity of Abrantes Pollen Extract: Biochemical and Cellular Model StudiesGonçalves, Ana C.; Lahlou, Radhia Aitfella; Alves, Gilberto; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Silva, Luís R.artículo
closedAccess23-jul-2002Potential bioactive compounds in health promotion from broccoli cultivars grown in SpainVallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
openAccessES2395793A1.pdf.jpg15-feb-2013Procedimiento de obtención y usos de vesículas de membrana de un organismo marino para su utilización industrialCarvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessES2396815A1.pdf.jpg27-feb-2013Procedimiento de obtención y usos de vesículas de membrana plasmática extraídas de plantas enriquecidas en proteínas transportadoras de membranaCarvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessmolecules-17-14821.pdf.jpg13-dic-2012Rapid and Comprehensive Evaluation of (Poly)phenolic Compounds in Pomegranate (Punica granatum L.) Juice by UHPLC-MSnMena, Pedro; Calani, Luca; Dall'Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Bruni, Renato; Crozier, Alan; Del Rio, Danieleartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg24-jul-2023Resumen CicerónDíaz Esteban, Mario CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Hormaza Urroz, José Ignacio CSIC ORCID ; Albert, Armando CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Riveiro, Isabel; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; García Azcárate, Tomás CSIC ORCID ; Gabinete de Presidencia CSIC; Departamento de Comunicación CSICvídeo
openAccessNoriega2021JBerryRes.pdf.jpg5-mar-2021Seasonal changes in white strawberry: Effect on aroma, phenolic compounds and its biological activityNoriega, Felipe; Mardones, Claudia; Fischer, Susana; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; López-Belchi, María Doloresartículo